Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eed kuşum albümde
seninkilere de baktım,dipler feci gelmişşşş
ayh dip gelmesine bu kdr sefindiğimi hiç hatrlamıorm hihoyyyt

aynen bende cok seviniyorum. ben sarı saç hayranıyım ama inatla yaptırmıyorum saçlarım istediğim kıvama gelene kadar yaptırmiciiimzemuszemus

ayh ben de geçen rüyamda gelinlik giymiştim.şimdi siz rüya diyince aklıma geldi,anlamına baktım 'Gelinlik giydiğini gören kişi bekar ise hemen evlenir.' diyor.ben de kavga etim ne tesadüf :icecream:

bu arada yüzümü filan kapatmadım uğraşamadım amaaan gece gece kontes ve deyden başka kim görecek zaten sadece arkadaş listeme açıkkaydirigubbakcemile3

seninkileri göremios ki yorum yabalım huh :umursamaz:

bebem benimde albümde var ama 15 gün önceki fotolar
şimdide bi değişiklik yok sanki:sinifsinif:
uzamıyolar yaa durdular
bakalım yarından sonra ara vericem bende inşallah hızlanırlar yine-tatlicadiarzu-

ayh ben de geçen rüyamda gelinlik giymiştim.şimdi siz rüya diyince aklıma geldi,anlamına baktım 'Gelinlik giydiğini gören kişi bekar ise hemen evlenir.' diyor.ben de kavga etim ne tesadüf :icecream:

biyerlerin açık kalmıştır şekerim:roflol:

hahaa kontescim sen evlenirsen çok gülerim ha kaydirigubbakcemile3 artık sen buralarda takılmazsın evlilik hazırlıkları falan böyle topikler var sallamazsın artık saç başkaydirigubbakcemile3

bu arada yüzümü filan kapatmadım uğraşamadım amaaan gece gece kontes ve deyden başka kim görecek zaten sadece arkadaş listeme açıkkaydirigubbakcemile3

bişey olmaz kuşum
bi kkontess bi ben gördük aynenkaydirigubbakcemile3

bebem benimde albümde var ama 15 gün önceki fotolar
şimdide bi değişiklik yok sanki:sinifsinif:
uzamıyolar yaa durdular
bakalım yarından sonra ara vericem bende inşallah hızlanırlar yine-tatlicadiarzu-
gördüm şimdi :kedi:

tabiki de uzama olmuş ama işte kendimiz hep gördüğümüz için pek farkedemiyoruz
ara ver eed,kesinlikle faydasını görürsün:lepi:

hahaa kontescim sen evlenirsen çok gülerim ha kaydirigubbakcemile3 artık sen buralarda takılmazsın evlilik hazırlıkları falan böyle topikler var sallamazsın artık saç başkaydirigubbakcemile3
nete yayıp deşifre edecem nıhahahahaaakötükedihüso
ehehehehe :kedi:

soldaki 12 sinde çekildi,sağdaki de şimdi
fark var dimi kızlardelikafadulden

Son düzenleme:
ilahi deydey :dance: fark war ki zaten kuşummm, bi de çizmiş etmişsin kıyamam sanaaa :roflol:

başka türlü inanamıyorumki bebemmkaydirigubbakcemile3
bide ben bugün 1cm uçlarını temizledim:kedi:

başka türlü inanamıyorumki bebemmkaydirigubbakcemile3
bide ben bugün 1cm uçlarını temizledim:kedi:

evet fark var baktınmı belli oluyor saçlarının rengide cok güzel ve parlak duruyor hoşşş yüzünüde göreydikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…