P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.561
uzamış mmı kız bilmiyorumkismile
ben çok ii farkedemiyorum ohaoldumsmile
seninkileri göremios ki yorum yabalım huh :umursamaz:aşkım dalga mı geçiyorsun ya uzamış tabiakannehir
ama ama bende yaaa:çok üzgünüm:
merci kkk'cımgördüm şimdi valla süper ya upuzun maşallah bayıldım
eed kuşum albümde
seninkilere de baktım,dipler feci gelmişşşş
ayh dip gelmesine bu kdr sefindiğimi hiç hatrlamıorm hihoyyyt
seninkileri göremios ki yorum yabalım huh :umursamaz:
ayh ben de geçen rüyamda gelinlik giymiştim.şimdi siz rüya diyince aklıma geldi,anlamına baktım 'Gelinlik giydiğini gören kişi bekar ise hemen evlenir.' diyor.ben de kavga etim ne tesadüf :icecream:
ayh ben de geçen rüyamda gelinlik giymiştim.şimdi siz rüya diyince aklıma geldi,anlamına baktım 'Gelinlik giydiğini gören kişi bekar ise hemen evlenir.' diyor.ben de kavga etim ne tesadüf :icecream:
bu arada yüzümü filan kapatmadım uğraşamadım amaaan gece gece kontes ve deyden başka kim görecek zaten sadece arkadaş listeme açıkkaydirigubbakcemile3
gördüm şimdi :kedi:bebem benimde albümde var ama 15 gün önceki fotolar
şimdide bi değişiklik yok sanki:sinifsinif:
uzamıyolar yaa durdular
bakalım yarından sonra ara vericem bende inşallah hızlanırlar yine-tatlicadiarzu-
nete yayıp deşifre edecem nıhahahahaaakötükedihüsohahaa kontescim sen evlenirsen çok gülerim ha kaydirigubbakcemile3 artık sen buralarda takılmazsın evlilik hazırlıkları falan böyle topikler var sallamazsın artık saç başkaydirigubbakcemile3
nete yayıp deşifre edecem nıhahahahaaakötükedihüso
ehehehehe :kedi:
kına beni anammm aklinialirimsmile:roflol:bir insan kkk sına bunu yapmamalı şiddetle kınıyorumkaydirigubbakcemile3Şeniz
başka türlü inanamıyorumki bebemmkaydirigubbakcemile3
bide ben bugün 1cm uçlarını temizledim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?