ayrıca çok keyifliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm............ama evde yokum bugün...haydi görüşmek üzereeee kızlarrrrzemuszemus
saçlarıma sürdüm sinemakili karışımımı kaydirigubbakcemile2 geçen hafta yapamamıştım parmağım incindiği için bilmiyorumkismile bu 5.yapışım inşallah uzar saçlarım
kizlar benim sacimda muskatli maske vardi ilk defa saclarimin ucundaki kuruluk gitti süper oldu gercekten etkiliymis maske
muskatlı maskede nebilmiyorumkismile
kaşla göz arasında esip gitmişsin yine cimcime kaydirigubbakcemile3 keyfine nazar değmesin inşşş
resimlerine baktim masallahdemekten baska bişey diyemicem mrv_1987 opuyorumnanaktan bende henuz fazla bi uzama olmasada minik kızımın sacına dahi güvenerek uyguladıgım bi tarif bakım yaptıgı kesin saclarim ışıl ışıl yumusacık tşk ediyorum Japongülü arkadasımıza ve sana opuyorumnanaktan
ay nekadar güzel ya maşallah hep böyle ol aman mervecim zaten sen mümkünse bunalıma filan girme sen girince hepimiz birden giriyoruz acaba bunalımda saçları uzatırmı diye:roflol: şaka tabi Şeniz
saçlarıma sürdüm sinemakili karışımımı kaydirigubbakcemile2 geçen hafta yapamamıştım parmağım incindiği için bilmiyorumkismile bu 5.yapışım inşallah uzar saçlarım
ben 1kere bile sarmadım kafamı
zaten asla rahat edemem
bence alakası yok sarmazsan olmaz vs vs diye sallamışlar
arkadşlık teklifi yolluorm
albümümde war saçlarm cnmzemuszemus
merci :kedi:gördüm canım saçlarında rengi de çok güzel
günaydın bebikgünaydın bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrzemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?