E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.761
saçlarım ne zaman belime gelecekbilmiyorumkismile
uykum geldi bu saatteohaoldumsmile
elacım belliki bu röflelerden sen bayağı tiksinmişsin sürekli röflelerinden kurtulmaktan bahsediyosun hadi bakalım inşallah saçların çabuk uzarda muradına erersin
arkadaslar ben 1 saat beklettım fazydası olurmu yoksa 4-5 saatmı
yawrum,ölçtüm bgn, 6 cm sonra belimde aklinialirimsmile:)))) yaaa şu saçlarının önlerine küçük kıvrışık tüyler çıkar ya kimisinin saç gibi uzar bide çok berbat duruyooo ensede neysedeeeakannehir
inşallah evet hemde çoook tatlım ya...kuru ve mat saçı kim sever ki amma mayıs'a kadar kurtulmak istiyorum ben ya...şimdi hesapladım mayısa kadar 5 cm daha uzar garanti 4 cm kestircem yine boyu tam göğsümde olucak...bu arada 7.kez maskemi uyguladım yarın sabah yıkıcam ve de fırsatım olursa foto çekcem ilk hali ve son hali olarak resim koycam albume..bakalım fark görecekmisiniz.
evet canim bendede var ama ensede degil alnimda ve yan taraflarinda ama yan taraftakiler cok gicik cikiyo öyle:)))) yaaa şu saçlarının önlerine küçük kıvrışık tüyler çıkar ya kimisinin saç gibi uzar bide çok berbat duruyooo ensede neysedeeeakannehir
sana da cnm boshayallersmileiyi geceler kizlar
kızlar albümlerinize nasıl bakıca????
arkadaslar ben 1 saat beklettım fazydası olurmu yoksa 4-5 saatmı
yawrum,ölçtüm bgn, 6 cm sonra belimde aklinialirimsmile
ama yine de 10 diyeyim,malum lüle hesabı sempatiksalakcinni
bende ilk kez bugün ölçtüm 5 uygulamada 5cm uzamış öndeki perçemlerimi kendim kesmiştim bugün saçım ıslakken ölçtüm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?