Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay enseme kadar bulaştı ya yağlı yağlı ensem oralardanda saç çıkarmış yıkadım ama ne biliyim umarım şaka gerçeğe dönüşmez zemuszemus

:)))) yaaa şu saçlarının önlerine küçük kıvrışık tüyler çıkar ya kimisinin saç gibi uzar bide çok berbat duruyooo ensede neysedeeeakannehir

elacım belliki bu röflelerden sen bayağı tiksinmişsin sürekli röflelerinden kurtulmaktan bahsediyosun hadi bakalım inşallah saçların çabuk uzarda muradına erersin

inşallah evet hemde çoook tatlım ya...kuru ve mat saçı kim sever ki amma mayıs'a kadar kurtulmak istiyorum ben ya...şimdi hesapladım mayısa kadar 5 cm daha uzar garanti 4 cm kestircem yine boyu tam göğsümde olucak...bu arada 7.kez maskemi uyguladım yarın sabah yıkıcam ve de fırsatım olursa foto çekcem ilk hali ve son hali olarak resim koycam albume..bakalım fark görecekmisiniz.

arkadaslar ben 1 saat beklettım fazydası olurmu yoksa 4-5 saatmı

fazla bekltirsen daha iii olur canım...ben mesela az önce yaptım sabah 8 gibi yıkıcam 9 saat durcak..bişey olmuyor daha öncede geceden yapmıştım ....

:)))) yaaa şu saçlarının önlerine küçük kıvrışık tüyler çıkar ya kimisinin saç gibi uzar bide çok berbat duruyooo ensede neysedeeeakannehir
yawrum,ölçtüm bgn, 6 cm sonra belimde aklinialirimsmile
ama yine de 10 diyeyim,malum lüle hesabı sempatiksalakcinni

ay sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka kkoymaya çalış elacımopuyorumnanaktan

evet canim bendede var ama ensede degil alnimda ve yan taraflarinda ama yan taraftakiler cok gicik cikiyo öyle

:içelim:

bende ilk kez bugün ölçtüm 5 uygulamada 5cm uzamış öndeki perçemlerimi kendim kesmiştim bugün saçım ıslakken ölçtüm:dance:

kızlar benim saçımın bi böllegesinde baya bi seyreklik var bu yüzden saçımı bile salamıyorum saçıma ütü yapmaktan oldu gerçi=)bu formül onada iyi gelir mi acaba ??

yawrum,ölçtüm bgn, 6 cm sonra belimde aklinialirimsmile
ama yine de 10 diyeyim,malum lüle hesabı sempatiksalakcinni

ayyy lülelüle savurcan saçlarını hmmmm....anladım lüleyken bile baya bi uzun olucak yani...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…