Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar açık kumral tenli yeşil gözlüyüm sarıya devam mı diyeyim yoksa aklımdaki sıcak kahvelerden birini mi yaptırayım fikrinizce?

merveeee hg saç rengime baksana seninde fikrini alıymbayanssulusmile

ben hep koyu saçtan yanayım çünkü ırk olarak zaten koyuyuz çoğumuz...ama doğal saılara ve çok yakışanlara lafım yok tabiii:kedi:

bu arada saçlarım 1 cm daha uzamışşşlarrrrzemuszemus

baktım cnm evet ben herkesin aknisi diycem..kahverengi bi saçın seni çok daha güzel ve hoş göstericeğini fresh bi görüntü vericeğini düşünüyorum tatlımmm....kesinlikle...

bakmıştım canım zaten de msjı sana itafen yazmıştımmm:1hug:

baktım cnm evet ben herkesin aknisi diycem..kahverengi bi saçın seni çok daha güzel ve hoş göstericeğini fresh bi görüntü vericeğini düşünüyorum tatlımmm....kesinlikle...

ya koyu rengin zaten kötü durduğunu düşünmüyorum ama ne biliyim işte sarıya alıştım kopamıyorum ee senin koyu diyeceğini biliyordum çünkü meyve sarı saçı sevmiyoooorrolumunekankayizsmile

yok tatlım seviyorum ama bana olmaz mesela sana da koyu çoooook daha fzla yakışır benceee tatlımmm....çok daha güzel durur eminim kiii

ben sarı saçı en çok böyle ten rengine sahip insanlarda beğeniyorumm...çok yakışıyorr

sarı saç severim ama yakışanda güzel duruyo tatlımmm...

sana da yakışmış ama koyu saç çok daha fazla yakışır bence kesinlikle böyle düşünüyorummmaklinialirimsmile

..........

Son düzenleyen: Moderatör:
kızıl da güzel ama rengi çok çabuk bozuluyo...boz mat bişi oluyo yaaaabilmiyorumkismile

kızlar bi kaç tane resim ekledim profilime sizce aklım kalan kahvemi yapayım
yoksa sarımı mı tazeleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…