E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.921
sarı beni yaşlı gösteriyor sankii
birde sarı yapınca kokoş olasım geliyor kaydirigubbakcemile3
ay nekadar hoş bir bayansın ablam gibisin sende oda renkli gözlü yuvarlak yüzlüdür ablamda yıllarca sarı kullandı şimdi kestane kızılı gibi bişeye boyattı cokda yakıştı bence sana süper yakışır ama şunu söyliyim sarıda kesinlikle kötü durmuyor gayet güzelsin sarı saçlarlada ama renkli gözlerin var hiçç durma koyu renge kestane tonlarına boyat ccok yakışacak bence hem deişiklik olur insanın morali yerine geliyoropuyorumnanaktan
artık sıkıldım sarıdan birde n zamandır değişik bişiyler yapmak istiyordum kendimde
ptesiye kadar kesin yaptırıcam ayyy heycan yaptım şimdiden
ayy canım çok tşk ederim çok motive ettin beni opuyorumnanaktan
Yarın malzemeleri alıyım mutlaka deniycem...10 cm uzasa yeter, zaten uzun saçım..
yaza kadar belime değse süper olucak
teşekkürler gamyoncuiremsu
kızlar bişi sorcam ama cevaplarınızı bekliyorum olur mu????
bana koyu saç yakışıyo saçlarım koyu kestane şuan boyalı yaniii...ama bunu çikolata kahveye dönüştürmemin bi yolu yok mu????eğer varsa yapmak istiyorum daaaaaa....kızlar cevap acilllbilmiyorumkismile
valla ben hiç kendim boyamadım kuşum,o yüzden bilmiyorum sorunun cevabını bilmiyorumkismile
ayy yok kuaföre para vermem sevmiyorum onlara para yedirmem valla...saçlarımı kısacık yaptıkları zamanlar geliyo aklıma sevmiyorum kuaför milletini canımm..kendim yapabilir mym merak ediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?