Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de boyatmamak için zor dayanıyorum eyvahedigeldismileama sinameki saç rengini değiştiriyor diye boyatmıcam :umursamaz:

kontescim aynen bende çıkabilirsem dışarı malzemeleri alıp evde uygulamaya başlıcam
bende boyamayı düşünüyordum fakat sinamekinin etkilemesi nedeniyle boya hayalim biraz ertelendi sağlık kısmet ola şakkıdı

ay çok mutlu oldum tatlım sağol evet uzama var gürleşme de oldu sanki biraz daha da olur inşallah ,birde benim bemiks 02-2010 tarihine kadar.napcam ben bu ampulu ya nasıl bir hata yaptım hep son kul.tar.bakan ben ,dalgınlığıma geldi galiba 3 tüpüm kaldı sizce atmalımıyım onları ya...

eed cnm napalım arık istediğimz boya gelince boyatırız,risk almayalım zemuszemus

yavrum hemşire olan senin annen deil miydi? ben mi karştırıyorum bilmiyorumkismile ona sorabilrsin.ya da bi eczaneye sor ama zaten 3şişe şubat sonunda biter di mi,kullanabilrsin de aslnda.of amma kararsız konuştum kaydirigubbakcemile3

yok kuzum karıştırdın sen...
bakıcam artık içime de pek sinmiyor ya bakalım...

hemşire olan benim annem şeker:roflol:

kızlar albüme saçlarımın tam sarı haliyle şimdiki halini koyucam bana fikir verebilirmisiniz sarımı yoksa koyu renkmi birde sizlerin fikrini alıyım bekleyin hemen koyuyorum

kızlar bi bakarmısınız ya koyabildiğim kadar koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…