Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben de bugünden itibaren sinemakili tarıfe başladım aynı zamnda şampuanıma sarmısak ekledim ve her aksm bir diş sarmısak yutuyorum.Dün saçımdan bir tutam ölçtüm 19 cm bir ay size haber verıcem gelişmeleri.Bu arada m_r_v arkadsım sacının uzamadan önceki ve sonrakı hali var mı ve ya benm gözümden mi kaçtı görmedim:)

ben bi kaç gün önce boyattım saçımı canm çikolata kahveye, ama benim açıktı saçımın rengi onun üzerine boyadım. şimdilik koyu ama kesin açılcak zamanla

bugün 5. yi yaptım ama 1,5 2 cm ancak uzamıştır niye bu kadar yavaş kiii...:sm_confused:

kızlar konu ile çookkk alakasız amaa eyeliner a bayıldğı halde süremeyen biri olarak yeni bi ürün keşfetmiş bulunmaktayım.flor mar ın kalem şeklinde eyeliner ı var.çoookkk rahat sürdüm,mutlu oldum.sizlerle paylaşmak istedim delikafadulden siz de benim gibi süremeyenlerdenseniz,mutlaka deneyin derim:icecream:

merhaba arkadaşlar 2.uygulamayı yaptım.bişi merak ettim benim saç diplerim çok kaşınıyor.siz de böle bişi oldu mu.yeni saç mı çıkıyor acaba.bununla ilgili yazan arkadaşlarımız vardır ama 696 sayfayı okumayı gözüm kesmedi.cevaplayab olursa sevinirim

ilk uygulamalarda kaşınma oluyor canım,korkulacak bir şey yok opuyorumnanaktan

canım sağol bende tam bir aylaynır sürme özürlüyüm bu dediğin hangisi baktım flormara ama hengisi acaba:1closedeyes::1closedeyes:

hadiii neyse ben devam edicm belkide ben farketmiyorum zaten uzun oldukları içinhihoyyyt ...bakımını beğendim ama kalınlaştırıyor sanki saçı...

farketmiyor olabilirsin canım,ben de artık farketmiyorum :gitme: kalınlaştırıyor derken?

şu flormarın eyelinerını kullandım ben ama dışı siyah olanını, çok kötüydü hiç tavsiye etmem hem dağılıyor hemde 2 kullanımda bitiyo kuruyo heralde :umursamaz:

şu flormarın eyelinerını kullandım ben ama dışı siyah olanını, çok kötüydü hiç tavsiye etmem hem dağılıyor hemde 2 kullanımda bitiyo kuruyo heralde :umursamaz:

bitme süresi hakkında fikrim yok ama ben çok beğendim,kullanımı çok kolay :icecream:

kızlar yav bu süte maya karıştırıp içmeyi deneyen var mı? kilo falan aldırır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…