- Konu Sahibi EU3
-
- #6.941
bugün 5. yi yaptım ama 1,5 2 cm ancak uzamıştır niye bu kadar yavaş kiii...:sm_confused:
merhaba arkadaşlar 2.uygulamayı yaptım.bişi merak ettim benim saç diplerim çok kaşınıyor.siz de böle bişi oldu mu.yeni saç mı çıkıyor acaba.bununla ilgili yazan arkadaşlarımız vardır ama 696 sayfayı okumayı gözüm kesmedi.cevaplayab olursa sevinirim
bugün 5. yi yaptım ama 1,5 2 cm ancak uzamıştır niye bu kadar yavaş kiii...:sm_confused:
canım sağol bende tam bir aylaynır sürme özürlüyüm bu dediğin hangisi baktım flormara ama hengisi acaba:1closedeyes::1closedeyes:kızlar konu ile çookkk alakasız amaa eyeliner a bayıldğı halde süremeyen biri olarak yeni bi ürün keşfetmiş bulunmaktayım.flor mar ın kalem şeklinde eyeliner ı var.çoookkk rahat sürdüm,mutlu oldum.sizlerle paylaşmak istedim delikafadulden siz de benim gibi süremeyenlerdenseniz,mutlaka deneyin derim:icecream:
sağol canımmm hemen bende alayım bitane:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sağol canımmm hemen bende alayım bitane:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
herkeste aynı sonucu vermiyor canım bilmiyorumkismile
hadiiineyse ben devam edicm belkide ben farketmiyorum zaten uzun oldukları içinhihoyyyt ...bakımını beğendim ama kalınlaştırıyor sanki saçı...
şu flormarın eyelinerını kullandım ben ama dışı siyah olanını, çok kötüydü hiç tavsiye etmem hem dağılıyor hemde 2 kullanımda bitiyo kuruyo heralde :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?