Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende önceden süremiyordum canım ama artık süre süre alıştım zemuszemus

kızlar saçım 1 cm daha uzamış...yaaa bu ara ii uzadı yaaaaa maşallah deyin kızlarrrrr..............aha da 4 cm kaldı şimdilik....sonra daha da uzatıcaaaaammmmmmmmm:jeyyar:

haaa bide şu beyaz sabunla saçınızı yıkayın açılıyo;boyayı akıtıyo diyolar deneyen ve yazanlar var....bi bilginiz var mı kızlar???bugün beyaz sabunla yıkadım ama nasıl oldu anlamadım önceden röfle yaptırmıtım üzerine 3 kere felan boyadım sanırım yıkadıktan sora bi baktım alttan sarı yerler çıkmış ara araaaaaaklinialirimsmileakannehir

yaaaa nasıl oldu anlayamadımmm........

maşallah senin saçlar tam gaz yola devam ediyor beyaz sabun hakkında bir bilgim yok şekerim bu arada sen zeytinyağıı saça uyguladıktan sonra yıkarken arındırması zor oluyormu acaba bilmiyorumkismile

yok tatlım zor değil 2 kere yıkanınca mis gibi oluyooo

resim çekip koyucam inşallah kızlarrr.....3 buçuk ay önceki ve şimdiki resmi saçlarımı düzleştireyim deeeebayanssulusmile

yaaaa saç boyama kısmına beyaz sabun felan sora saç rengini nasıl açarım diye konu açtım 37 kişi bakmış daha 1 tane cevap yok anlamadımmm...bilmiyorumkismile

selam kızlar , bir sorum olacak tarifle alakalı belki konusmussunuzdur ama sayfa sayısı cok oldugu ıcın okuyamadım maalesef ..
acaba bu tarıf saclarda sertlesme dokulme gıbı bır problem yapıyor mu???

valla ben yaptım hala saçımda duruo hafif sertleşme oldu ama yıkayınca nasıl olur bilmem

selam kızlar , bir sorum olacak tarifle alakalı belki konusmussunuzdur ama sayfa sayısı cok oldugu ıcın okuyamadım maalesef ..
acaba bu tarıf saclarda sertlesme dokulme gıbı bır problem yapıyor mu???

hayır ,hatta tam terslerini yapıyoropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…