P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #7.001
bu arada site açıldı papattyya'm 12/11 ektra küllü çok açık sarı yı sipariş etsemmi kibilmiyorumkismile
ay bilemiyorum şekerim nasıl durur sen daha iyi bilirsin ama neden ,llede küllü istiyosunki küllü tonlar soluk duruyor bence
farketmiyor olabilirsin canım,ben de artık farketmiyorum :gitme: kalınlaştırıyor derken?
slm kizlar sari sac istiyorum cok yiprarmi benim sac boyaya pek gelmiyoda
ayh ben bu kızı yolacamçok kötü duruyo kimde olursa olsun berbat sempatiksalakcinni
mervecim maşallah bu kadar çabanın sonucunu iyi almışsın
yani saçlarım öncesinde daha seyrekti sanki şimdi dolu dolu geliyor elime birde küçük küçük yeni çıkan saçlarım vardı saçımın tepesinde onlar daha bi uzadı sanki düzleştirince daha çok sorun yaratıyor yatmıyor falan bilmiyorum belkide psikolojiktir...:roflol:
kızlar benim saçımın bi böllegesinde baya bi seyreklik var bu yüzden saçımı bile salamıyorum saçıma ütü yapmaktan oldu gerçi=)bu formül onada iyi gelir mi acaba ?? kızlarrrrrrrr yardımmmmm
ayh ben bu kızı yolacamkaydirigubbakcemile3
kızlar benim saçımın bi böllegesinde baya bi seyreklik var bu yüzden saçımı bile salamıyorum saçıma ütü yapmaktan oldu gerçi=)bu formül onada iyi gelir mi acaba ?? kızlarrrrrrrr yardımmmmm
kaç tane msjdn snra resim yüklenebliıyoo
gelir şekerim dene ve göropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?