Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bende malzemeleri aldım bugün pazar günü ilk uygulamayı yapıcam inş. bişeyi netleştirmek istiyorum karışımı sadece saç diplerimize ve saç uçlarımıza sürüyoruz dimi saçın tamamına sürmemize gerek yok sanırım

Arkadaşlar duyduğum br şeyi sizinle paylaşmak istiyorum kimya bölümünde okuyan bir arkadşım kaliteli şampuanlarda çok daha fazla kmyasal madde olduğunu söylemişti ben de markaya bakmıyorum artık ayrıca şampuanınızı biraz sulandırısanız yine kimyasalı biraz azaltmış olurmuşsunuz.Benden söylemesilülülülülülüBu arada kontes saçlarını merak ediyorum sana arkadaşlık isteşi göndermiştim kabul edermisn?

kontesscim buarada saçlarını görebilmem mümkünmü gerçekten merak ettim tatlım :) ekleme talebi gönderiyorum kabul edersen sevinirim canım

bencede sizene:) ben sorumu sordum muattabı olan kisi saolsun cevab yazdı aynısını sizde yapabilirsiniz boyle eslestiri yapacagınıza neyse ya

aynısını ben yapamam maalesef.okuduğunu anlamayan ya da okumaya üşenip soru soranlara gıcığım mevcutkaydirigubbakcemile2

al bi de burdan yak :roflol:

ederim kuşum kaydirigubbakcemile3

kontesscim buarada saçlarını görebilmem mümkünmü gerçekten merak ettim tatlım :) ekleme talebi gönderiyorum kabul edersen sevinirim canım

ekledim bebemmmopuyorumnanaktan ( karışımı diplere sür bu arada , kalırsa da uçlara sürersin,kolay kırılmasını engellemek için kaydirigubbakcemile3)

aynısını ben yapamam maalesef.okuduğunu anlamayan ya da okumaya üşenip soru soranlara gıcığım mevcutkaydirigubbakcemile2

ortada bir gıcıklık mevcut orda haklısınız ama muattabı da kendinizsiniz umarım anlarsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
ekledim bebemmmopuyorumnanaktan ( karışımı diplere sür bu arada , kalırsa da uçlara sürersin,kolay kırılmasını engellemek için kaydirigubbakcemile3)
benide ekle kontess bende arkadaşın olabülümüyümmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

al bi de burdan yak :roflol:

tatlım başkasına sinirlerin bozulmuş olabilir buna beni örnek göstermen çok kırıcı bir hareket, ben topici yaklaşık bir haftadır takip ediyorum zaten ve neredeyse tüm sayfaları okudum fotoları inceledim sohbetlerinizi takip ettim sadece şuanki durumu netleştirmek açısından sana sormayı uygun bulmuştum sanırım sen gününde değilsin bugün

bebem bak kişisel algılamayın,ilk sayfadaki ilk yazıda merve arkadaşımız her ayrıntıyı yazmış.malzemeler nelerdir nasıl sürülür vs vs buna rağmen aynı şeyleri günde 10 kere soruyorlar,bu benim sinirimi bozuyor.diyorum ki ilk sayfada var okuyun,sonra da alınıyorlar.tüm sayfaları okumanıza gerek yok sonuçta 700 lerde oldu sayfa sayısı,yerinizde olsam ben de okumam.ama ilk sayfada ilk yorumda her şey yazıyor.buna rağmen sorulunca,fıttırıyorum,alınma sen a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…