- Konu Sahibi EU3
-
- #7.121
bencede sizene:) ben sorumu sordum muattabı olan kisi saolsun cevab yazdı aynısını sizde yapabilirsiniz boyle eslestiri yapacagınıza neyse ya
slm kızlar bende malzemeleri aldım bugün pazar günü ilk uygulamayı yapıcam inş. bişeyi netleştirmek istiyorum karışımı sadece saç diplerimize ve saç uçlarımıza sürüyoruz dimi saçın tamamına sürmemize gerek yok sanırım
bence 1-2 gün bekle bebik,sonra yap sinamekiyi.kırıkları temizletsen iyi olur diye düşünüyorum.hepsini bi seferde olmasa bile,önce 2-3 cm kestir,2ay kadar sonra bir o kadar daha kestira.s.
Arkadaşlar duyduğum br şeyi sizinle paylaşmak istiyorum kimya bölümünde okuyan bir arkadşım kaliteli şampuanlarda çok daha fazla kmyasal madde olduğunu söylemişti ben de markaya bakmıyorum artık ayrıca şampuanınızı biraz sulandırısanız yine kimyasalı biraz azaltmış olurmuşsunuz.Benden söylemesilülülülülülüBu arada kontes saçlarını merak ediyorum sana arkadaşlık isteşi göndermiştim kabul edermisn?
kontesscim buarada saçlarını görebilmem mümkünmü gerçekten merak ettim tatlım :) ekleme talebi gönderiyorum kabul edersen sevinirim canım
aynısını ben yapamam maalesef.okuduğunu anlamayan ya da okumaya üşenip soru soranlara gıcığım mevcutkaydirigubbakcemile2
ortada bir gıcıklık mevcut orda haklısınız ama muattabı da kendinizsiniz umarım anlarsınız
benide ekle kontess bende arkadaşın olabülümüyümmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileekledim bebemmmopuyorumnanaktan ( karışımı diplere sür bu arada , kalırsa da uçlara sürersin,kolay kırılmasını engellemek için kaydirigubbakcemile3)
hee yawrum heee
benide ekle kontess bende arkadaşın olabülümüyümmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
al bi de burdan yak :roflol:
tatlım başkasına sinirlerin bozulmuş olabilir buna beni örnek göstermen çok kırıcı bir hareket, ben topici yaklaşık bir haftadır takip ediyorum zaten ve neredeyse tüm sayfaları okudum fotoları inceledim sohbetlerinizi takip ettim sadece şuanki durumu netleştirmek açısından sana sormayı uygun bulmuştum sanırım sen gününde değilsin bugün
kontes saçlarını eklesene bi daa merak ettim :)
kontessss sitresten tavan yaptın topicte valla beni bile zıplattın yani mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?