- Konu Sahibi EU3
-
- #7.141
ehehe kıyamam :teselli::kedi:[/QUOTEönemli değil tatlım boşver estin geçtin unuttuk bile olumunekankayizsmile ama saçların dideen çok fark etmiş mükemmel denebilecek fark yaratmışsın saçlarında bende pazargünü ik fotoyu çekicem ve her hafta bir foto eklicem.benimde saçlarım şuan omuzlarımda ama merve gibi göğüs altı takıntım var benimde göğsümün altına gelene gadar devam edicem :lepi:
ehehe kıyamam :teselli::kedi:[/QUOTEönemli değil tatlım boşver estin geçtin unuttuk bile olumunekankayizsmile ama saçların dideen çok fark etmiş mükemmel denebilecek fark yaratmışsın saçlarında bende pazargünü ik fotoyu çekicem ve her hafta bir foto eklicem.benimde saçlarım şuan omuzlarımda ama merve gibi göğüs altı takıntım var benimde göğsümün altına gelene gadar devam edicem :lepi:
saol cnmzemuszemus eed kesinlikle uygula,sonuç alacağından eminimopuyorumnanaktan
tatlım tarifi uygula uzama elde edersin umarım....
merhabalar...
ben de bu bakımı uygulamak istiyorum. ancak şu an yoğun kar yağışı nedeniyle bemix alamadım. bemix olmadan uygulasam bi sonuç alabilir miyim acaba? çünkü burda asıl uzatıcı etki sinamekide diye düşünüyorum....
canım tarifi bir bütün olarak ele aldık biz hep.sinamekisiz ya da bemixsiz nasıl bir etki gösterir ya da etki gösterir mi bilemiyorum.bu seferlik böyle yap bakalım,bi sonraki uygulamaya kadar illa ki dışarı çıkarsın,bemixini de alırsın a.s.
pfffff sıkıldım:bbo:
ben de öyle düşünüyorum. bi de heveslendim beklemek istemiyorum ama ilk uygulamayı böyle yapayım bakalım, bemix alınca onunla devam ederim...
teşekkür ederim cevabın için ayrıca:):)
aynen bilmiyorumkismile ama kendime güsel bi uğraş buldum.bi komşumuz,sitenin sığınak bölümüne, kullanmadığı spor aletlerini koymuş, isteyen kullanabiliyor.oraya inicem şimdi.günde 30 dk ile başlayıp sonra 45dk,60dk ile devam etsem.3ayda toplarım herhalde kendimi opuyorumnanaktan
bende bu gün başlıyorum bakalım.diyer bi arkadaş da aynı bu tarifi vermiş fakat ölçüler farklı mesela sinamekiyi bi çaybardağı suda kaynat demiş.ben yarım yaptım bu tarifi önce gördüm hem saçlarımda kısa yeter sanırım.yaza kadar haftada 1 defa uygulamayı planlıyorum iyi gelirse devam edilebilir.bakım sonuçta dimi...gelişmelerden haberdar etmeye çalışıcam..
eczane bana bepanteni önerdi onu aldım tariftede ikisinden biri diyordu.
yok kuşum boyatmadımbilmiyorumkismile şey bi de alıntıyı silsene :kedi:
tesekkur ederim merve..
güzel olmuş canım bence de değerlendirguclubacismile
ama bi müddet 30 dk devam et 1.5-2.ayda falan 60 a çıkarkaydirigubbakcemile2
çak sağol bebekimm allah razı olsun sendenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Arkadaşlar duyduğum br şeyi sizinle paylaşmak istiyorum kimya bölümünde okuyan bir arkadşım kaliteli şampuanlarda çok daha fazla kmyasal madde olduğunu söylemişti ben de markaya bakmıyorum artık ayrıca şampuanınızı biraz sulandırısanız yine kimyasalı biraz azaltmış olurmuşsunuz.Benden söylemesilülülülülülüBu arada kontes saçlarını merak ediyorum sana arkadaşlık isteşi göndermiştim kabul edermisn?
bencede sizene:) ben sorumu sordum muattabı olan kisi saolsun cevab yazdı aynısını sizde yapabilirsiniz boyle eslestiri yapacagınıza neyse ya
Cook tesekkur ederim Mervecim. Fotograflarina baktim saclarin epey bi uzamis. Darisi basimaaaaa. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?