Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani düzgün dalgalar için şekillendirici kullanmadannnbilmiyorumkismile

ampulleri kırarken dikkat arkadaşlar ben yanlış yerden şettirdim galiba cam kırıkları olu süzdüm gerçi allam ya bi saç nelere kadir

ben bu ampulleri kırmayı hiç beceremedim

5 . uygulamamı yaptım...gözle görülür uzama oldu , ama 3 cm kadar falandır ( ölçmedim)...

ama saçıma yaptığı etkiyi görünce saçımı ister uzatsın ister uzatmasın - saçlarımın yeni halini çok çok beğendim...

saçım parlak , sağlıklı ve hacimli oldu:))

not: bu arada tarifi paylaşan arkadaşa teşekkürler !

bi beş hafta daha uygulamayı düşünüyorum bakalım ne kadar uzayacak...

bazen de maşa kullanıyorum ama maşada bukle oluyor,albümde maşalı saçım yok hiç.yani burdaki fotolaırmın hepsi örgünün marifeti:icecream:

vavv ben de yapıcam ama benimki tepeme toplanır kısa olduğundan dahaaa :S

vavv ben de yapıcam ama benimki tepeme toplanır kısa olduğundan dahaaa :S

bi dene kuşum.topuz yapmaktan kaçınıyorum ben,çünkü o zaman saçımı dolaştırıyorum,yoluyorum filan sempatiksalakcinni örmek çok rahat,uyurken de terletmiyorkaydirigubbakcemile3

rica ederim tatlım...bemix i sarı noktanın hizasından o ince kısmından sürtersen bıcakla sürtülüp aşınıcak ve pat diye kırılıcaktır...

bi dene kuşum.topuz yapmaktan kaçınıyorum ben,çünkü o zaman saçımı dolaştırıyorum,yoluyorum filan sempatiksalakcinni örmek çok rahat,uyurken de terletmiyorkaydirigubbakcemile3

tamam tatlım yapıyım biiibayanssulusmile

kızlar bi bakın..
bi benim saçımı uzatmadı bu meret yaaaasenağlama

Son düzenleme:
kızlar yaptım şuan kaynattım sınamekiyi ama bemixi açmaya beceremedım bi türlü acil cevap yazarmısınız :çok üzgünüm:

kızlar dün 5. uygulamayı yaptım ve toplamda 5cm'e yakın bir uzama var ben 2 uygulama daha yapıp 10gün ara vermeyi düşünüyorum dinlensin diye yoksa 4 uygulama sonra mı yapayım?
bu arada saçlar çok elektriklenmeye başladı benim sizce neden olabilir?

Ben 3 uygulama yaptım ve 3 cm uzama var .
Harika gerçekten.Saçıma öyle iyi geldi ki uzamazdı pek ama çoooooook iyi oldu saçım.
formul içinnn binlerce kez teşekkürler

Bende yarın 3. uygulamayı yapıcam ama hala bir fark yok acaba bende mi bir sorun var ya:uhm:

ben 8. uygulamadan sonra 1 hafta ara vermiştim.elektriklenmem olmadı

kızlar bende bugun ALdımmm sinemaki ama sadece badem yağı aldımmm tatlı badem yağından farkı varmııı değiştireyim miii birde bepanthene ampul almayııı unutmuşum onu alacağımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…