- Konu Sahibi EU3
-
- #7.381
selam kızlar uzun zamandır giremedm bilgisayarım bozuktu.
nasılsınız :)
ben 7. denememi yaptım.
veee ölçtüm biçtim saçlarım 5 cm kadar uzamış.
kızlar bi sorum olucak bende bu ugulamayı düşünüyorum ancak bemix dediğiniz şey nedir ve sadece bir uygulama içinmi 4 lira fiyatı?
Kızlar kaçıncı uygulamadan sonra uzama fark ettiniz?
kızlar bi sorum olucak bende bu ugulamayı düşünüyorum ancak bemix dediğiniz şey nedir ve sadece bir uygulama içinmi 4 lira fiyatı?
Benim saçımda da doreleşme oldu sanki. Aman uzasında dediğin gibiya kıslar ben yapıorum sızın saç rengınde bi değişme oldumu benım kı bıraz koyulaştı sanki benımsaçlar sarı hafif koyu oldu iğrenç bi renk oldu kanımca ama uzayacak die boyatamaırum da tekrar idare edecem artıkkkk
selam kızlar uzun zamandır giremedm bilgisayarım bozuktu.
nasılsınız :)
ben 7. denememi yaptım.
veee ölçtüm biçtim saçlarım 5 cm kadar uzamış.
selam kızlarrr ben ara vermiştim sinemakiye ama hafta sonu 8.uygulumamı yapıcam dayanamadım fazla...1 hafta ara verebildim ancak...nasılsınız bakalım?
yazın ben de merak edip almıştım o şampuandan ama kısa bir süre kullandım,o yüzden gözlemleyemedim etkisini:ecrin_bebek:kızlar annem yeni bir şampuan almış komilinin yüzde yüz doğal zeytinyağlı şampuanı kullananlarda çok memnunmuş bilginize...
bende bu sefer zeytinyağlı şampuanı denicem biraz ayırıp içine sarımsak doğrayarak aslında ben sarımsaklı şampuanı artık kullanmıcaktım ama dün kendime kahkül kestim birazda kısa kestim sanırım sevgilimde biraz fazla tepki gösterince neymiş her tarafı uzun olucakmış saçlarımın onun içüün tekrar sarımsaklı iğrenç kokulu günler beni bekliyor neyse havalr iyice ısınana kadar kullanyımda yazın sıcağında kullanamam hiç çekilmez sarımsak kokusu ıyyy düşününce bile midem kalktı böğğğ
kızlar ayrıca saç rengini açmak isteyenler için duyurulur beyaz sabunla yıkıyorum 3 defadır...vazgeçmiştim koyu dursn dedim ama sıkıldım bu renkten çok sevdiğim halde değişikklik istiyorum artık...ve inanır msnız saçlarımı köpürtüp köpüğünü beyaz küvetin üzerine bi koydum koyu gri bir köpük akıtmış resmen boyayı....ve aralardan kahverengi saçlar görünmeye başladı...iice aksın da kahverengi yapcam saçlarımı inşallah.....duyurulur...dalan beyaz sabun kullanıyorum bennn fark ettim açılmayı...süperrrzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?