Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar uzun zamandır giremedm bilgisayarım bozuktu.
nasılsınız :)
ben 7. denememi yaptım.
veee ölçtüm biçtim saçlarım 5 cm kadar uzamış.

ben 7. denememi yaptım.

evet canım uzun zamandır yoksun benimde 5cm uzadı sacım 7 uygulamada opuyorumnanaktan dahada fazlada olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
slm millet bende bbugün 6.yi yapcam ve uzama var ama insan kendi sacinda farki anlamiyo gibi 4 cm uzama vardir bendede tam olarak bilemiycem ama var var uzama

kızlar bi sorum olucak bende bu ugulamayı düşünüyorum ancak bemix dediğiniz şey nedir ve sadece bir uygulama içinmi 4 lira fiyatı?

kızlar bi sorum olucak bende bu ugulamayı düşünüyorum ancak bemix dediğiniz şey nedir ve sadece bir uygulama içinmi 4 lira fiyatı?

Sadece bir uygulama değil tatlım. İçinde 5 tane ampul var.Her uygulamaya bir tane kullanıyoruz yani 5 uygulamayerimseniben

bemix ampül eczanelerde satılan bir vitamindir.iğne ile enjekte edilerek kullanılır.sıvıdır.krem tarzı bi şe almayınız opuyorumnanaktan

ya kıslar ben yapıorum sızın saç rengınde bi değişme oldumu benım kı bıraz koyulaştı sanki benımsaçlar sarı hafif koyu oldu iğrenç bi renk oldu kanımca ama uzayacak die boyatamaırum da tekrar idare edecem artıkkkk

Benim saçımda da doreleşme oldu sanki. Aman uzasında dediğin gibi
boyatırız olur biter yerimseniben

kızlar annem yeni bir şampuan almış komilinin yüzde yüz doğal zeytinyağlı şampuanı kullananlarda çok memnunmuş bilginize...
bende bu sefer zeytinyağlı şampuanı denicem biraz ayırıp içine sarımsak doğrayarak aslında ben sarımsaklı şampuanı artık kullanmıcaktım ama dün kendime kahkül kestim birazda kısa kestim sanırım sevgilimde biraz fazla tepki gösterince neymiş her tarafı uzun olucakmış saçlarımın onun içüün tekrar sarımsaklı iğrenç kokulu günler beni bekliyor neyse havalr iyice ısınana kadar kullanyımda yazın sıcağında kullanamam hiç çekilmez sarımsak kokusu ıyyy düşününce bile midem kalktı böğğğ

kızlar bende ilk defa deniycem şuan kaynıyo ılınana kadar sinameki içinde mi durucak yoksa süzülcek mi hemen?acil cevap...

2 dk dursun içinde sonra süz canım sonra ılınması için bekle. rengini hemen salıyo zaten sinameki

ben 7. denememi yaptım.

wuuu süper tatlımmmmmm...hoşgeldin yenidenn

kızlar ayrıca saç rengini açmak isteyenler için duyurulur beyaz sabunla yıkıyorum 3 defadır...vazgeçmiştim koyu dursn dedim ama sıkıldım bu renkten çok sevdiğim halde değişikklik istiyorum artık...ve inanır msnız saçlarımı köpürtüp köpüğünü beyaz küvetin üzerine bi koydum koyu gri bir köpük akıtmış resmen boyayı....ve aralardan kahverengi saçlar görünmeye başladı...iice aksın da kahverengi yapcam saçlarımı inşallah.....duyurulur...dalan beyaz sabun kullanıyorum bennn fark ettim açılmayı...süperrrzemuszemus

yazın ben de merak edip almıştım o şampuandan ama kısa bir süre kullandım,o yüzden gözlemleyemedim etkisini:ecrin_bebek:

canım ya benim saçımda boya yok, sence papatya suyu vs. kullanarak birazcık açabilir miyim? yarım ton bile olsa olur
bilgin var mı sayın saç uzmanı

:kedi:

estağfurullah cnmmm...ben pek bişi bilmem burda gördüğümle bişiler yapmaya çalışıyorum cnmm o papatya suyunu saçına sürünce güneşte beklemen gerekiyomuş o zaman açıyomuş okuduğum kadarıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…