Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya benim saçımda boya yok, sence papatya suyu vs. kullanarak birazcık açabilir miyim? yarım ton bile olsa olur
bilgin var mı sayın saç uzmanı

açarsın.ama oluşacak renkten eminsen aç.ben avon un saç rengi açıcı ürününü kullanmıştım.güneşte bekletmeye filan gerek olmuyor diye o ürünü seçmiştim.kumral saçlarım altın sarısı olmuştu.tiksinçtieyvahedigeldismile

2 dk dursun içinde sonra süz canım sonra ılınması için bekle. rengini hemen salıyo zaten sinameki

teşekkür ederim canım bakalım neler olcak saçımda şuan inşallah üşenmeden her hafta yaparım gelişmeleri bende yazıcam burdanopuyorumnanaktan

değilim eyvahedigeldismile
ay sarı falan gitmez bana. işte 1 ton falan açılsın istiyorum ama uğraşamam öyle güneş altında falan. neyse ben bunu bi araştırayım.

mervecim sen saçını sadece sabunla mı yıkıyosun arkasından şampuanla da yıkıyor musun

cnmm şampuanla yıkadım bi kkere yumuşak oldu sertleşmedi ama sabun boya akıtmak için yani normal bi saçın rengini açmaz tatlım...bide saç kremi yapmıştım dün normalde kullanmıyorum ama sabunla çok sert olunca mecbur kaldım sürdüm yumuşacık oldu..

benimde gecti aklimdan baslasammi yine sarimsaga diye yaz gelmeden yapayim diyorum benim saca cok iyi gelmisti kolay sekil aliyodu

twettysrazıyerkan cım sinameki eczanede olacağını pek zannetmıorum aktarda bulabilirsin bemıx eczanelerde olur

merhabalarr ben yarın ilk yapıcam saçlarımda kepek lenme var artı şu an temiz değil
1 sorum temiz saçamı yapayım?
2 sorum saçım kepekli diye sinamekimi biberiyemi

nolurrr cevaapmafoldumben

merhabalarr ben yarın ilk yapıcam saçlarımda kepek lenme var artı şu an temiz değil

saç kirli iken uygulamanın sakıncası yok.ben de 2-3 gün yıkanmamış saça uyguladım.saçın temiz ya da kirli olması bi şeyi değiştirmiyor. 2. sorunu anlayamadım ama?biberiye ne alaka?

farketmez canm temiz kirli bir hafta arayla olması gerek daha fazlası saçına zarar verir.
kepekli olmasını bilmem de bu formülde 3ü birden etki edio canm hatta en önemlisi sinameki.o yüzden tarifi bozma sen.

kızlarr bu arada sanki saçım biraz daha uzadı, günden güne uzuyor.maşallah deyinn :)

saç kirli iken uygulamanın sakıncası yok.ben de 2-3 gün yıkanmamış saça uyguladım.saçın temiz ya da kirli olması bi şeyi değiştirmiyor. 2. sorunu anlayamadım ama?biberiye ne alaka?

pardon yaaa açıklamadım tabiii
şimdi ben sizin bölümü okudum orada bir bayanın kepeklenme sıkntısı olmuş ve biberiye ile yapmış sonrasında kepeklenme gitmiş ve ben o bölümü kaybettim
ama neyse sinameki alırım olmazsa biberiyeye dönerimeyvahedigeldismile

ilgin için sağol bu aradakaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

tamam canım dediğiniz gibi formülü bozmayayım benyerimseniben
beni kışın hep kepeklenme olur zaten :bbo:
çam terebenti dolabı bekliyo :1ninca:bu arada
çok sağol tatlımmmkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

rc ederim canım ama kepekli saçı düzeltir mi ne eder bilemiycem,bende öyle bi durum yoktu çünkü,şimdi ne desem yalan olur,prdbilmiyorumkismile

rc ederim canım ama kepekli saçı düzeltir mi ne eder bilemiycem,bende öyle bi durum yoktu çünkü,şimdi ne desem yalan olur,prdbilmiyorumkismile
tamam canım bayanssulusmile
ben okuyorum gerideki yorumları olsun artık kepek geçmesse geçmesin hani ben belki bir ümit dedim delikafadulden
çam terebentininide şampuana ekledimmi problem kalmaz heraldevereliniortak

tamam canım bayanssulusmile
ben okuyorum gerideki yorumları olsun artık kepek geçmesse geçmesin hani ben belki bir ümit dedim delikafadulden
çam terebentininide şampuana ekledimmi problem kalmaz heraldevereliniortak

Merhaba canım saçında boya varsa çam terebentin ekleme heleki kızıltonlar varsa hiç ekleme boyayı çabuk akıtıyor:gitme:

çam terabentin boya mı akıtıyoooakannehir

ben de bi ara kullanıyodm ama fark etmedim bişi...

bu arada 1 haftadır fitness diyet elma sirkeli su derken gitmeyen kilolarım gitmeye başladı...600 gram verdimmm heyoooooooooo

geriye kaldı 2 kilo 400 gramm

bu arada günaydın dicem ama kimsecikler yookkkboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…