canım ya benim saçımda boya yok, sence papatya suyu vs. kullanarak birazcık açabilir miyim? yarım ton bile olsa olur
bilgin var mı sayın saç uzmanı
2 dk dursun içinde sonra süz canım sonra ılınması için bekle. rengini hemen salıyo zaten sinameki
açarsın.ama oluşacak renkten eminsen aç.ben avon un saç rengi açıcı ürününü kullanmıştım.güneşte bekletmeye filan gerek olmuyor diye o ürünü seçmiştim.kumral saçlarım altın sarısı olmuştu.tiksinçtieyvahedigeldismile
kızlar annem yeni bir şampuan almış komilinin yüzde yüz doğal zeytinyağlı şampuanı kullananlarda çok memnunmuş bilginize...
bende bu sefer zeytinyağlı şampuanı denicem biraz ayırıp içine sarımsak doğrayarak aslında ben sarımsaklı şampuanı artık kullanmıcaktım ama dün kendime kahkül kestim birazda kısa kestim sanırım sevgilimde biraz fazla tepki gösterince neymiş her tarafı uzun olucakmış saçlarımın onun içüün tekrar sarımsaklı iğrenç kokulu günler beni bekliyor neyse havalr iyice ısınana kadar kullanyımda yazın sıcağında kullanamam hiç çekilmez sarımsak kokusu ıyyy düşününce bile midem kalktı böğğğ
kafamda suan sinemakim var sonra yikarim artik
merhabalarr ben yarın ilk yapıcam saçlarımda kepek lenme var artı şu an temiz değil
1 sorum temiz saçamı yapayım?
2 sorum saçım kepekli diye sinamekimi biberiyemi
nolurrr cevaapmafoldumben
merhabalarr ben yarın ilk yapıcam saçlarımda kepek lenme var artı şu an temiz değil
1 sorum temiz saçamı yapayım?
2 sorum saçım kepekli diye sinamekimi biberiyemi
nolurrr cevaapmafoldumben
saç kirli iken uygulamanın sakıncası yok.ben de 2-3 gün yıkanmamış saça uyguladım.saçın temiz ya da kirli olması bi şeyi değiştirmiyor. 2. sorunu anlayamadım ama?biberiye ne alaka?
farketmez canm temiz kirli bir hafta arayla olması gerek daha fazlası saçına zarar verir.
kepekli olmasını bilmem de bu formülde 3ü birden etki edio canm hatta en önemlisi sinameki.o yüzden tarifi bozma sen.
kızlarr bu arada sanki saçım biraz daha uzadı, günden güne uzuyor.maşallah deyinn :)
pardon yaaa açıklamadım tabiii
şimdi ben sizin bölümü okudum orada bir bayanın kepeklenme sıkntısı olmuş ve biberiye ile yapmış sonrasında kepeklenme gitmiş ve ben o bölümü kaybettim
ama neyse sinameki alırım olmazsa biberiyeye dönerimeyvahedigeldismile
ilgin için sağol bu aradakaydirigubbakcemile5
tamam canım bayanssulusmilerc ederim canım ama kepekli saçı düzeltir mi ne eder bilemiycem,bende öyle bi durum yoktu çünkü,şimdi ne desem yalan olur,prdbilmiyorumkismile
tamam canım bayanssulusmile
ben okuyorum gerideki yorumları olsun artık kepek geçmesse geçmesin hani ben belki bir ümit dedim delikafadulden
çam terebentininide şampuana ekledimmi problem kalmaz heraldevereliniortak
Merhaba canım saçında boya varsa çam terebentin ekleme heleki kızıltonlar varsa hiç ekleme boyayı çabuk akıtıyor:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?