Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca arkadaşlar bişi sorucamm...lütfen fikrinizi deyin bana içinizde kalmasınn :)))))

şimdi ben beyaz sabunla saç boyamı akıtıyorum...iice akınca boyıcam ...akıp renk soluyomuş...peki boyarken nasıl bi kahverengi önerirsiniz???koyu ol-mayan bi kahverengi...hem de saçımı açabilicek???var mı öle bişi????
eyvahedigeldismile

yawrum elimde olmayan nedenlerden dolayı spora ara verdim.özel dönem malum kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni kilom aynı ama kendimi daha sıkı hissediyorum

sıkılaşınca olduğundan zayıf duruyosn zaten ...evet ayy o özel günler bazen çok kötü olabiliyoooohaoldumsmile

tesekkürler hemen denicem=))

hoşgeldn tatlım inşş.işe yara sende de...ezrak arkadaşımızda olduğu gibi etki etmeyedebiliyo ama...:1no2::çok üzgünüm:yine de çoğu kişi sonuç elde ettia.s.

dove cnmm saçların hem uzamış hem de çook güzel görünüyolar maşallah maşallah......5-6 cm uzamış...

sıkılaşınca olduğundan zayıf duruyosn zaten ...evet ayy o özel günler bazen çok kötü olabiliyoooohaoldumsmile

eed duruşum değişti ama tartı aynı rakamda kaydirigubbakcemile3 neyse ki zamanım var daha opuyorumnanaktan eed yaa ağrısı çok beter,bi de içim sıkılıyor sebepsiz yere kafamçokkarıştı yoğun da olunca vallahi oturduğum yerden kalkasım gelmiyor.sporla uğraşamambayanssulusmile

7 HAFTA ÖNCE

BUGÜN

canım saçların güzel uzamış ilk resimde saçların daha kuru ve yıpranmış duruyor ama şimdi o kuruluk gitmiş birazda rengi deişmiş yada gün ışığından kaynaklanıyor tam anlaymadım ama sağlıklı ve hoş görünüyor saçların sen ölçtünmü 5 cm kadar bir uzama var gibi geldi bana...

saç kirli iken uygulamanın sakıncası yok.ben de 2-3 gün yıkanmamış saça uyguladım.saçın temiz ya da kirli olması bi şeyi değiştirmiyor. 2. sorunu anlayamadım ama?biberiye ne alaka?

kontes bence temiz saça uygulamalı
ya da çabuk yağlananların en azından öyle yapması lazım
gözenekleri açıp sürünce kök daha güzel çeker karışımı
mesela ben yağlı bakımımı hep öyle yaptım

temiz saça uygulamam demek,her gün saç yıkamam demek.her gün saç yıkamam demek,dayanılmaz sinüzit ağrıları demek... özellikle kışın...eyvahedigeldismile ben hep 2-3 günlük saça uyguladım,yine de gayet güzel uzama oldu...:lepi:

yok güzelim onu demiyom ben
niye hergün yıkanıyonki
ben uygulama yapmadan önce yıkansın diyorum
suna dumankaya da hep öyle derdi
hani saçın yani kıl köklerinin açılıp daha güzel emmesi için
benim saçlarım yağlıya dönük ondan diyorum
3.günü yağlanır hep o zaman da yıkayıp öyle yapıyorum
naçisane fikir yani
belki fayda görmeyenler öyle denerse bi de fayda görürler
ben daha 2. uygulamadayım o yüzden bişe belli değil henüz

hamileliğimden sonra dökülen saçlarım için arkadaşımın önerisiyle bıoxcin kullanmaya başladım. keşke daha önce kullanmaya başlasaydım. çünkü mükemmel sonuç aldım. şuan hala kullanmaya devam ediyorum. bence dökülme problemi yaşayan kişiler kesinlikle bıozcini kullanmalı

bi de adını yazabilsen daha güzel reklam yapıcan da
neyse....
yeni üye
ilk mesaj
bioxin reklamları
ilginç geldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…