Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bi de kontes benim arkadaşlık teklifimi de kabul etsen de ben de saçlarını görsem
olabilümübilmiyorumkismile

saçımı yıkıycam,kuruluycam,sonra kürü sürcem,6 saat beklicem,yine yıkıcam,kurulucam.doğru mu anladım? eyvahedigeldismile

alla alla bilmiyorumkismile gösümden kaçmıştır kuşum,ekledim şimdi zemuszemus

ya ne güsel uzun uzun ya
özledim ben de saçlarımı
salak bi kuaför yüzünden mervenin şu anki hali gibiydi saçlarım
kısacık kaldı şimdi
yaktı saçlarımı hep
şimdi omuzlarıma değiyo
yaza kadar accık uzasa ne güzel olur ya:çok üzgünüm:

saol canımbayanssulusmile bu kür ile sen de uzatırsın,dert etmeboshayallersmile benim de hep göğüs üstü,göğüs hizası vs de gezdi saçlarım senelerce.şimdiki kadar olduğunda kestirirdim hep 7-8 cm.kırık dolu olurdu uçları çünkü.ama artık rapunzel olucim inş zemuszemus

inşallah
artık tek ümidim bu:çok üzgünüm:

kızlar alakasız bi şey sorucam yine,kıyafetlerimi düzenlerken aklıma geldi:1shok:örgü tunikler elbiseler çok moda günümüzde,biliyorsunuz.ben de beğenip alıyorum fakat 1-2 kere oturup kalkma sonucu arkası esniyo uzun oluyo,önü kısa kalıyo.bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz,deli olucamklava:

bu hafta bi deneme yapıyorum bakalım.bahsettiğim yağ karışımını da sürdüm şimdi.1saat bekleyeceğim.olumsuz bir etkisi olmazsa bunu da yapıcam artık:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…