Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben gibi birini buldum bende beyaz tenli birazda sarisina kacan bi tenim var kaslarim siyah diye kendimi kara hissediyorum ama sende aciktenlisin canim neren kara senin sactan karami olunur guclubacismile

buğday tenliyim kara değilim ama bazen saçımdan dolayı çok boğuk hissediyorummmafoldumben

ben geldim yine
kimse beni hatirlamasada:ecrin_bebek:

bi arkadas sinemakinin almancasini sormus..almanyada sennesblätter diye eczanelerde satiliyor
biraz gec oldu cvp ama girmemistim coktan :hulya:

ben sinemakili tarifi iki kere yaptim ama saclarim cok döküldü halada dökülüyor ama ben bir avuc sinemaki koymustum öyle yaziyordu ilk sayfada sonradan gördümkü bir tutammis,belkide ondan döküldü bilmiyorum..iki kere yaptim ve 2cm uzadi...simdi sarimsakli sampuan kullaniyorum dökülmem gecsin yine yaparim, ama bu sefer bir tutam sinemakiylelülülülülülü

ve bu arada ilgilenen arkadaslara...bemix maalesef almanyada yok ama panthenol ampullar var bilmemki onunla olurmu

buğday tenliyim kara değilim ama bazen saçımdan dolayı çok boğuk hissediyorummmafoldumben

aynen canim insan tuhaf oluyo eger acik renkler favorinse siyaha boyama bence bende bi ara kizilli siyahli boyamistim iki yila yakin oldu boyamadim ama sariya boyatcam yazin koyu renk bana göre degil zevk meselesi ben ilk defa acik tonlarda tam sari istiyorum bazende cok acik kumral istiyorum oda sarisin gösteriyor ya hani kararsizim acik sari gitmesse diye ilk defa yapcam bu rengi daha var yaza düsünürüm artik kaydirigubbakcemile5

kızlar birazdan kuaföre gidicem saçları boyatmaya umarım açılırken çok yıpranmazda kestirmek zoruda kalmam... Bırdaha da siyah boyamıcam:umursamaz:

evet cnmm dalgınlığıma gelip bi avuç yazmışım:kedi:...ama ben de bi tutamdan fazla koyuyorum avcum kadar koyuyorumdur...dökülme felan olmadı hiiç...bilmiyorumkismile

kızlar birazdan kuaföre gidicem saçları boyatmaya umarım açılırken çok yıpranmazda kestirmek zoruda kalmam... Bİrdaha da siyah boyamıcam:umursamaz:

ayy cnmmm inşallah güzelce yıpranmadan açılır da kurtulursun koyu saçtan cnmmmm....:Saruboceq:

cnmm ne renk istiyosan yap hevesin kalmaz hiç olmazsa...hem ne malum belki de yakışıcak kafanda düşündüğün gibi olmaz...hem de sarının bazı tonları çok hoş olucak belki de...iice bi düşün sor ...ona göre yaptır cnmmm...yeter ki koyu saç olmasın dimi yaaaamafoldumben

neyse ben de gün gelir kurtulurum inş...bi daha da koyuya felan boyatmıycammm

kızlar bir sorum olacak...

öndeki saçlarım arkadaki saçlarımdan daha yavaş uzuyor sanki

benim saçlarım kat kat ...arkadakilerine bakınca 6 uygulamada en az 4 cm uzamışlar gibi , ama bana 5-6 cm gibi geliyo...öndeki saçlarıma bakınca ancak 2 cm uzamışlar...

sizinde öyle bir fark oldu mu acaba?

saçın bazı bölgeleri daha yavaş uzuyabiliyor. mesela benim de öndeki saçlarım hemen uzar ve katlar kayboluverir. ama arka saçlar daha yavaş uzar.

yani bölgesel uzama hızı farklı olabiliyrakannehir

cnmm evet oluyo nedense anlayamadım ama....bilmiyorumkismile

papatyacım kilom 76 boyum tam 175 bence foto yanıltmış seni...şekerim..

kilom kötü duruyor demiyorum ki zaten daha fazla kilo alırsam iyi olmaz manasında konuştum ama memnunum ya...zayıflık beni hortlak gibi yapıyor zaten..doğru belik etli hatunum..

saçımın ilk ve son halini koycam albume format geçersiz diyor ya bilen var mı?

kilom kötü duruyor demiyorum ki zaten daha fazla kilo alırsam iyi olmaz manasında konuştum ama memnunum ya...zayıflık beni hortlak gibi yapıyor zaten..doğru belik etli hatunum..

evet bende kilon kötü duruyor dememiştim zaten sen biraz kilodan yana dert yanınca bende görüntü olarak öyle rahatsızlık verecek bir kilon olmadığını demek istedim yani fikrimi belirttim boy konusundada dediğim gibi resim yanıltmıştır belk çünkü ben 1.63 üm ve kısa olduğumu düşünmüyorum iyi yane orta halli 1.75 bana cok uzun bir boy geliyor sende resmde öyle çok çok uzun gibi durmuyodun ondan dedim hayatımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…