P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #7.821
sende de epey uzama olmuş canım kestanelerden belli...bu arada kendi saç rengin sarıdan daha güzel...belirtmek isterim...
2006 resim de ama anlamadımkafamçokkarıştı
hu huuu sositososito
kızzz ne hoş olmuşsun
teşekkür ederim evet bayağı uzamış ya iyice diplerim çıktı sarılarda kendinden geçti soluk iğrenç sarı oldular bu hafta artık el atıcam saçlara marta kadar ellemicem dedim ama cok çirkin duruyorlar artık insan içine karışamıyorum vallahaD
sağol kuşum o bakanın hoşluğuopuyorumnanaktan
makinenin ayarından öyle olmuş canım yakaydirigubbakcemile3
saçlarım düz zaten föne çok ihtiyacım olmuyor
arada işte aklinialirimsmile
kızalar bugün saçlarımı kestirdim 4-5 cm kadar kısaldığı için moralim çok bozuldu kat falan verdirdim ama bir yandan da saçlarım toparlandı ve bence bu sinamekili tarifle daha hızlı uzayacağını düşündüğüm için seviniyorum. zaten saçlarımın önleri 27 cm di şimdi 22-23 falan çok moralim bozuldu ama inşallah çabucak uzar. bu sinamekili tariften başka ne yapmamı önersiniz kızlar ? mervecim sen zeytinyağı yapıyordun sanırım konteste sarımsaklı şampuan. ikisinide yapsammıki acaba koku olmadığından eminsiniz ama değilmi ? birde okulada gidiyorum onuda belirteyim. :) hepinize çok teşekkür ediyorum. :)
hihiiteşekkür ederim bakanda hoş bakılanda öyle diyelim ikimizinde gönlü olsunkaydirigubbakcemile3
ben sarımsaklı zeytinyağı kullanıyodum canım
tekrar başlıycam hatta
son durularken elma sirkesini sulandırıp duruluyorum
koku falan kalmıyor kaydirigubbakcemile2
bu arada deydeycim saçlarında acayip bir parlaklık var :) bu sinamekiyi kullandıktan sonramı olduinşallah benimde saçlarım bir ayda 3-4 cm uzarda eski uzunluğuna kavuşurum çünkü moralim biraz bozuldu
sarımsaklı zeytinyağını nasıl yapıyodun canım
bebem ben cam kavanozun yarısını dolduracak şekilde zeytinyağı doldurdum
içine de 10 diş falan sarımsak rendeledim
o öylece duruyor kavanozda
diş fırçası yardımıyla saçdiplerime sürüyorum hatta komple de sürdüğüm oluyor
2-3 saat bekletip yıkıyorum
ama yıkarken kesinlikle sıcak su değdirmiyorum saçıma
koku içine işlemesin diye
sonra da elma sirkesiyle de duruluyorum
diyorlar ya saç ıslanana kadar koku yok,ıslanınca dolma gibi kokuyor falan diye
özellikle ıslattım saçımı ve koklattım ama yokkkaklinialirimsmile
anladım deydeycim. :) 1 ay çabucak gelir geçer inşallah da bende sizde haberleri veririm
süper bir fikir diş fırçasıyla uygulama yapmak çok sağol şekercim süpeyyysinnnn:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?