- Konu Sahibi EU3
-
- #8.041
ben hep derim yapcam yapcam diye ama dilimdedir tatlım en sonunda vazgeçerim ama o sırada ömrümden ömür gider...ne batıyosa bana da anlayamadım haaa mis gibi saç işteee hem yakışıyoo daha ne takıyosam anlamadımm ama düşündüm kendimi yatışrtırdım geçtii...zemuszemussempatiksalakcinnia.s.
ayh kızlar bi de ,bgn kuafördeki herkes çok beğendi saçlarımı.sürekli gittiğim bi yer olduğu için tabi eski halini filan da biliyor kuaför.cidden çok uzamış,süper olmuş fln dedi.bi tane de kız var orda çalışan,kısa saçları var,fön çekti ayna tuttu göreim die .snra da dedi keşke bnm de bööle saçlarm olsaydı.ama öyle bi içten söyledi ki görmenis lasımdı wallahi içim cız etti.ayh ddm kıyamam sana,kağıt kalem ver yazayım kullandığım bakım kürünü ddm.hawalara uçtu.uygula bunu,2ay snra gelcem bakcam saçına ddm.wallahi gözleri parladı kızın ay bi de tatlı bi şeydi,kıyamam,çok mutlu oldum onu öyle görünce:teselli:
ahh yavrum pekte yardım severedir benim kkk cımm aferin sana böyle vatana millete hayırlı evlat olmuşsun ne mutlu kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Kızlar ya birsey sorucam saç derimde bir yer kabuk olmuş hassas olduğundan mıdır yani daha dün boyandı ondan dolayıdır değil mi normalde de saç boyarım ama böyle olmazdı:S
Bu arada sinameki saç rengini turunculaştırıyor muydu koyulaştırıyormuydu?
Acaba sinameki yerine başka yağ karışımı mı yapsam renk değişmemesi için?
kabuk olayı ilk uygulamalarımda bende de olmuştu belli bir yerde.sonra da kepek yaptı orası ama zamanla geçti.ben şampuan değişikliğimden oldu sanmıştım ama bilemedim şimdi.her saçta başka etkisi oluyor canım.mesela platin renkliler turuncumsu oldu.koyu renklerde kızıllık oldu vs vs vs
walla ben de bgn boyattım saçımı ve mart ortasına kdr uygulamıcam bakımı.renk deişimi olur diye korkuyorum çünkü.o yzden garanti weremiyorum cnm snaBen de dün zaten oriel kafamdayken yanma hissetmiştim demekki ondanmış...
Benimde suan karamelde hafif bakırlık var ama bilemedim şimdi benbilmiyorumkismile
walla ben de bgn boyattım saçımı ve mart ortasına kdr uygulamıcam bakımı.renk deişimi olur diye korkuyorum çünkü.o yzden garanti weremiyorum cnm sna
şöyle saçımı savura savura bisiklete binicem yazın :)))
çok ii sürerim bu aradaazemuszemus
şöyle saçımı savura savura bisiklete binicem yazın :)))
çok ii sürerim bu aradaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?