Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok yok şekercim bana cidden batıyor ama artık üzerinde değişiklik yapacak saç bırakmadım valla kafamda sen yine kendini yatıştırabiliyorsun ben aklıma geldiği anda kuaförde açıyorum gözümü kulakları çınlasın onurumunnnn çok kahrımı çekiyor garip klava:

ayy bak o kötü işte...bende bugün para yoktu olsa hemen gidiyodum kuaföre valla iiki de yokmuş haaa....ayy en çok da sevdiklerimiz çekiyo işte böyle gerçi biz de onlarınkini çekiyoruz dimi yani..çeksinler birazcıkkboshayallersmile

ahh yavrum pekte yardım severedir benim kkk cımm aferin sana böyle vatana millete hayırlı evlat olmuşsun ne mutlu kaydirigubbakcemile3 Şeniz

şu civarda istiyorum ;yaza uzar inşallah...güya bana bu kadar yeticekti ama yetemediibayanssulusmile[/COLOR][/B]

hani kestiriyodun canım kararda bir deişikliklmi oldu yinekaydirigubbakcemile3

şöyle saçımı savura savura bisiklete binicem yazın :)))
çok ii sürerim bu aradaazemuszemus

Kızlar ya birsey sorucam saç derimde bir yer kabuk olmuş hassas olduğundan mıdır yani daha dün boyandı ondan dolayıdır değil mi normalde de saç boyarım ama böyle olmazdı:S
Bu arada sinameki saç rengini turunculaştırıyor muydu koyulaştırıyormuydu?
Acaba sinameki yerine başka yağ karışımı mı yapsam renk değişmemesi için?

kabuk olayı ilk uygulamalarımda bende de olmuştu belli bir yerde.sonra da kepek yaptı orası ama zamanla geçti.ben şampuan değişikliğimden oldu sanmıştım ama bilemedim şimdi.her saçta başka etkisi oluyor canım.mesela platin renkliler turuncumsu oldu.koyu renklerde kızıllık oldu vs vs vs

Ben de dün zaten oriel kafamdayken yanma hissetmiştim demekki ondanmış...
Benimde suan karamelde hafif bakırlık var ama bilemedim şimdi benbilmiyorumkismile

Ben de dün zaten oriel kafamdayken yanma hissetmiştim demekki ondanmış...
Benimde suan karamelde hafif bakırlık var ama bilemedim şimdi benbilmiyorumkismile
walla ben de bgn boyattım saçımı ve mart ortasına kdr uygulamıcam bakımı.renk deişimi olur diye korkuyorum çünkü.o yzden garanti weremiyorum cnm sna

walla ben de bgn boyattım saçımı ve mart ortasına kdr uygulamıcam bakımı.renk deişimi olur diye korkuyorum çünkü.o yzden garanti weremiyorum cnm sna

Evet canım gördüm senin saçlarını çok güzel olmuş..
Bende resim eklemeyi çözebilsem rengimi eklicem de ohoozemuszemus
Ben yarın deniyim bakalım yine de bişi olursa bırakırım

şöyle saçımı savura savura bisiklete binicem yazın :)))
çok ii sürerim bu aradaazemuszemus

yavrum o bisikleti sürerken saçlarını savuran mutlu mesut etrafa gülücükler saçan çiçeklerin böcüklerin arasından geçen hatunlar filmlerde oluyorDD ya buarada kız sen o bisikleti nasıl okadar iyi kullanabiliyosun ufacık tefecik bişeysin bi anlatsana banadakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…