E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #8.181
ay geç oldu ama ben tarifini yeni gördüm iki haftaya kadar kısmetse doğumum var sonrasında hemen yapıcam bunu saçlarım okadar yıpranıkki bir türlü uzamak bilmedi...emeğin için teşekkürler inşallah bendede işe yarar..
ayy sen anlattıkça içim gitti şimdi okurkennboshayallersmile
Canım sen cumhuriyette kaçıncı sınıfa kadar okudun tanışma ihtimalimiz olabilir belkiyerimseniben
Birde 87 dönemiyle mi okudun 88mi?
ben 87 liyim ama bi sene geç gittim 88 lilerle okudum ben cnm....1 sınıfta(ilkokul 1) bi başladım ismail kocayla..ortaokul da dahil ordaydımmm... :))):asigim:
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan inşallah:Saruboceq:kkontesssss süperrrr:dance: benimkide olur inş
merciii :kedi:bu arada kontes maşallah saçların çok güzelmiş
yawrum inan ki rengini bilmiyorum.ben netten bi saç rengi beğenmiştim.onun fotosunu götürdüm kuaföre.bundan istiyorum dedim.o da yaptıkontescim , ya çok güzel bir renk çıkmış sen mi boyadın kuşum ne renk bu...bende kalan röflelerimin üstüne böyle bir renk düşünüyorum ama röfle üstüne harika olmuş demek ki benim de böyle olucak...
bende malzemeleri aldım geldim şimdi. inş. mervecim senin sayende saçlarım uzayacak
bu arada merve resimlerine baktım maşallah ne güzel uzamış. bende istiyrm ya. senin kadar uzasa yeter bana:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?