E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #8.201
Bnde 87liyim ama 88lilerle okudum. Orta-3ü bnde orda okudum da belkide tanışıyoruzduryerimseniben
yawrum inan ki rengini bilmiyorum.ben netten bi saç rengi beğenmiştim.onun fotosunu götürdüm kuaföre.bundan istiyorum dedim.o da yaptı
salı sabahı maşa yapmıştım. BU gün ancak bu kadarı kaldı. size de göstereyim istedim :)
kız tam koysaydın böyle yarımyamalak saçlarının durumuna bakardıkopuyorumnanaktan
tamamını çekemedim canım ya. :)
tek başıma beceremedim çekmeyi naniknanik
bugün okula gittim arkadaşlarım aaa saçın ne çok uzamış dediler böyle dalgalı olmasına rağmen. demek uzamış
güle güle kullan sarıdan daha güzel olmuş valla.bende siyah olmamak koşuluyla bütün koyu renkleri beğeniyorum...
teşekkür ederim canım.benim de çok içime sindi.beğenmeyen de çıkmadı çevremden,mutlu oldum vallahi :dance:
ehehe merci kkk'cım olumunekankayizsmile utandırıosun beni :kedi: kıhkıhbencede çok güzel olmuş ben zaten fikrimi belirtmiştim çoğunluk beğeniyosa sorun yok zaten öyle arada ufak tefek kıl tüy vb. tipler çıkar beğenmezler onlarıda salla gitsin benim kkk cım fıstık gibi beğenmeyenler utansın:teyteylumunekankayizsmile
az önce saçlarımı yıkadım.boyası akmadı.oleyyyy:dance: nbi de ilk defa fönüm bu kadar uzun gitti.önceden olsa 1gece uyumakla bozulurdu
salı sabahı maşa yapmıştım. BU gün ancak bu kadarı kaldı. size de göstereyim istedim :)
ya merve ben senin resimlerine nasıl bakcam?
sarida karar verdim yazin arkadasim boyucak ama kardesim yapma diyo siyah gidiyomus bana tenim sarisin beyaz karisimi saclar kumral ama kaslarim siyah gibi koyu kumral tenin soluk durur diyo
sarida karar verdim yazin arkadasim boyucak ama kardesim yapma diyo siyah gidiyomus bana tenim sarisin beyaz karisimi saclar kumral ama kaslarim siyah gibi koyu kumral tenin soluk durur diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?