haftada 1 mı yapıosun ? 7hftalık uzama mı 5cm uzama:1shok:
sewengirl başlığı açan arkadaş söylemişti eski sayfaların birinde arada bi uzaması duruyormuş sonra tekrar başlıyormuş sanırım 7.uygulamadan sonra 1 hafta ara vermiş sonra tekrar ben 6 gün önce başladım yarım cm uzadı böyle giderse 1 ayda 4-5 cm uzar buda bence gayet iyi bi sonuç ama ben aynı zamanda barcelino bakım yağınada başladım hangisi uzattı bilemiyorum
Aybk bendede kaşıntı oldu ama arkadaşlar kaşınırsa etkisi olduğunu söylediler benim bildiğimde kaşınıyorsa saç uzuyordur çok rahatsız etmiyorsa denemeye devam et bence
Ben ikinci denememde de hiç bir sonuç alamadım.
Aksine deli gibi kaşınıyorum.
Üç defa saç yıkadım hala kaşınıyorum ne yapacağımı şaşırdım(
evt bnmde kaşınma oluyor baya ama bu uzama değilde bana göre saç çıkarttığı için o da sarımsakdan ötürü galiba
ben sinamekili olan maskeyi yapıyorum bide barcelino bakım yağı kullanyorum hangisi kaşındırdı bilemem ama saç çıkarmasını istemem doğrusu Allah olmayanlara versin yeterince gür saçlarım uzamasını istiyorum sadece ama bu kullandığım yağdanda çok memnunum zemuszemus
bu bakım yagının içinde neler var acaba bndede karışık saç için bakım yagı varda oda çok ii ama bn vıcık vıcık yag yapmayı pek sevmiorum. ben bu karışımı aktardan almıştım dökülmeye gercekden iyi geliyor ve parlatıyor saçları kırıklara da iyi geliyor ama uzama konusunda bişi diyemicem düzenli kullanmadım ve ölçmemişdim saçlarımı. ama şimdi haftada 1de bunu yapmayı düşünüyorum. içindekilerde tatlı badem, susam, hindistan cevizi, mersin, buğday, çam terebentin, menekşe, çörek otu, hint, fındık, ceviz yağı, b vitamini, ısırgan tohumu yağı jojoba yağı
İçindekiler:
. Zeytinyağı
. Badem Yağı
. Susam Yağı
. Defne Gar Yağı
. Çörekotu Yağı
. Menekşe Yağı
. Hindistancevizi Yağı
. Ceviz Yağı
. Biberiye Yağı
. Kekik Yağı
. Çam Terebentin
. Papatya Yağı
. Mersin Yağı
bunlar var içinde hemen hemen senin karışımla aynı ama birebir aynı değil ben bi an önce uzamasını istediğim için hergün diplerini kontrol ediyorum.valla ben ister vıcık vıcık olsun ister başka bişey yeterki uzasın netice alayımda. turplu suyuda denedimde acayip kötü kokuyor evdekiler rahatsız olunca mecburen onu yapmadım yoksa devam ederdim.bu benim kulandığım barcelino saç bakım yağı için burda bi yerde konu açılmıştı hatta 2 konu şimdi bulamıyorum kullananlar memnundu biraz zaman geçsin bende sonuçları yazarım şimdilik çok memnunum
Yaaa merve niye gitti ki? çok üzüldüm mafoldumben , ona haksızlık yaptılar
canım ilk zamanlarda belirli bir uzama göremeyebilirsin düzenli kullanmak gerekiyor ben saçlarımın uzadığını 4. haftada anlayabildim onu da hatta ben değil yakınımdakiler farketti daha yeni kestirdiğin saçların nasıl hiç kesilmemiş eski boyunda dediler. saçını 3 kere sampuanladığın halde mi kaşıntı var anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?