- Konu Sahibi EU3
-
- #8.421
saçınınslmmm kızlar bugün 9.uygulamamı yaptım
ama keyfim kaçtı bugün ya hobiye gittim saç boyası bakmaya anneme hadi dedim kendim içinde sorayım saçlarım kumral ve yarıya gelmiş röflem var o kalan röfleyi yarıdan itibaren boyasam nasıl olur dedim orda bayan hiç yapma dedi alt üst oldum ya ..napcam ben bu röfleleri offffakıl verin alıp denesem çok mu kötü olur yarıdan itibaren kızlar yaa.
sen ne renge boyatmayı düşünmüştün ela
saçının
ufak bi kısmında dene :hulya:
ArkadaŞlar bu konuyu açan arkadaş 10cm uzadı demiş. sadece zeytin yağımı yoksa başka şeyler varmı. japon gülnden bahsetmiş o nasıl bişey ve nasıl uygulanıyor. ayrıca sarımsak yutmak çok uzatıyo diyolar bilen varmı. ve sizin bahsettiğiniz en son uygulama ne. ya aslında yazıyodur ama çok hızlısınız arkadaşlar bi günde 20sayfa falan artıyo yetişemiyorum sizlere yaa :) kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlaaaar
bende 2. uygulamamı cuma günü yaptım demiştim. ama benim alnımda çok fena sivilcelenme yaptı halbuki benim yüzümde hiç sivilce yoktur.çok üzüldüm naapmalıyım bilmiyorum. bu uygulamanın saçlarımı uzatacağından eminim o yüzden bırakmakta istemiyorum ama bu sivilceler çok fena. lütfen bana bir şeyler önerin kızlar. sizdede böyle bir durum oldumu?
ayrıca ekstradan organicum şampuanda alayım diyorum. okula gittiğim için kötü bir durum olmasın şimdi sarımsak falan kokar diye organicum almayı düşünüyorum.
lütfen sizde önerilerde bulunurmusunuz arkadaşlar :)
Benim 7 uygulama da yaklaşık 5cm uzamam var canım bu haftada uygulayıp 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum ve 1 hafta önce boyanan saçlarımın dipleri çıktı kızlar resmen şok oldumzemuszemus
arkadaşlar ben şuan kendi yapmış olduğum bir kürü uyguluyorum ve 3 yıldırda müthiş arsız saçlarım oldu. Birkaç yağ karışımı var.( ylang yağı,hint yağı,susam yağı,sarımsak yağı,menekşe yağı,zambak yağı,papatya yağı,zeytin yağı,fındık yağı)bütün bunları bir şişede karıştırıp saçınızın diplerine ve üst kısmlarına gün aşırı sürün bakın farkı görün. İlk denemede saçlarınızdaki farkı göreceksiniz.
Ben kendim denedim 3 yıl önce ve hala kullanıyorum. Görenler saçların nekadar canlı ve parlak görünüyor diyor. Harika...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?