Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu karışımı yaptıktan sonra streçle mi sarıyosunuz yoksa öyle bırakıyo musunuz?Birazdan yapıcam,yardım..

Bu arada ben abarttım haftada 3 kere felan yapıyorumm bir zararı yok tabi ama yine yavaş yine yavaş uzuyoo:1no2:

Bu arada ben abarttım haftada 3 kere felan yapıyorumm bir zararı yok tabi ama yine yavaş yine yavaş uzuyoo:1no2:

hadi canım...
haftada 3 kere yapma bence bence bu kadar çok yaparsan saçların tam tersi etkide gösterebilir uzamaz dökülür herşeyin fazlası zarar bence haftada bir kere yeterli

ayrıca sarımsaklı şampuanda kullan istersen belki ozaman daha izi uzadığını fark edersin haftada 3 kere aynı kürü uygulamaktansa böyle farkli bir uygulamayı öneririmyerimseniben

Kullanmaz mıyım canım sarımsaklı şampuan kullanıyorum üstelik her gece bır diş yutuyorum kafamçokkarıştı Dediğin gibi haftada bir yapıyım barii

Kullanmaz mıyım canım sarımsaklı şampuan kullanıyorum üstelik her gece bır diş yutuyorum kafamçokkarıştı Dediğin gibi haftada bir yapıyım barii

her gece 1 diş sarımsak yutarsan en kısa zamanda tansiyonun düşecek ve baş dönmelerin başlayacaktır

Nazar değmesin turp gibiyim maşallah diyeyim, çok faydası olduğunu duymuştum o yuzden yutuyorumm kaydirigubbakcemile2

slmmm kızlar bugün 9.uygulamamı yaptım
ama keyfim kaçtı bugün ya hobiye gittim saç boyası bakmaya anneme hadi dedim kendim içinde sorayım saçlarım kumral ve yarıya gelmiş röflem var o kalan röfleyi yarıdan itibaren boyasam nasıl olur dedim orda bayan hiç yapma dedi alt üst oldum ya ..napcam ben bu röfleleri offffakıl verin alıp denesem çok mu kötü olur yarıdan itibaren kızlar yaa.

iyi akşamlar kızlaaaar
bende 2. uygulamamı cuma günü yaptım demiştim. ama benim alnımda çok fena sivilcelenme yaptı halbuki benim yüzümde hiç sivilce yoktur. çok üzüldüm naapmalıyım bilmiyorum. bu uygulamanın saçlarımı uzatacağından eminim o yüzden bırakmakta istemiyorum ama bu sivilceler çok fena. lütfen bana bir şeyler önerin kızlar. sizdede böyle bir durum oldumu?
ayrıca ekstradan organicum şampuanda alayım diyorum. okula gittiğim için kötü bir durum olmasın şimdi sarımsak falan kokar diye organicum almayı düşünüyorum.
lütfen sizde önerilerde bulunurmusunuz arkadaşlar :)

sivilce ne alaka yavrum bilmiyorumkismile alnına sürmüyosun ki bunubilmiyorumkismile

kontescim saçlarıma sürerken akıyor. alnıma geliyor. ama hemen peçeteyle siliyorum. neden böyle oldu anlamadım bende.

kontescim saçlarıma sürerken akıyor. alnıma geliyor. ama hemen peçeteyle siliyorum. neden böyle oldu anlamadım bende.

spreyli bir şişe bul tatlım.onun içine koy.saç diplerine püskürt o şekilde sür.alnına filan akmaz o zmankaydirigubbakcemile5

kizlar sacimda beyazlar cikiyo yasim 23 bi tel cikmisti üc tel var ayni bölgede napicam ben ya insallah devami olmaz

Ya bende yarın alacaktım beyaz cıkmıs benımsacım roflelı daha dun yaptırdım ama pısman oldum hemen uzasın ıstıyroum ama beyazlarsa yada cok dokulurse zaten az kel kalırım vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…