Kızlar bu karışımı yaptıktan sonra streçle mi sarıyosunuz yoksa öyle bırakıyo musunuz?Birazdan yapıcam,yardım..
Bu arada ben abarttım haftada 3 kere felan yapıyorumm bir zararı yok tabi ama yine yavaş yine yavaş uzuyoo:1no2:
Bu arada ben abarttım haftada 3 kere felan yapıyorumm bir zararı yok tabi ama yine yavaş yine yavaş uzuyoo:1no2:
witaminin fazlası saç döker.bi zararı yok diye düşünme benceBu arada ben abarttım haftada 3 kere felan yapıyorumm bir zararı yok tabi ama yine yavaş yine yavaş uzuyoo:1no2:
Kullanmaz mıyım canım sarımsaklı şampuan kullanıyorum üstelik her gece bır diş yutuyorum kafamçokkarıştı Dediğin gibi haftada bir yapıyım barii
Nazar değmesin turp gibiyim maşallah diyeyim, çok faydası olduğunu duymuştum o yuzden yutuyorumm kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar kızlaaaar
bende 2. uygulamamı cuma günü yaptım demiştim. ama benim alnımda çok fena sivilcelenme yaptı halbuki benim yüzümde hiç sivilce yoktur.çok üzüldüm naapmalıyım bilmiyorum. bu uygulamanın saçlarımı uzatacağından eminim o yüzden bırakmakta istemiyorum ama bu sivilceler çok fena. lütfen bana bir şeyler önerin kızlar. sizdede böyle bir durum oldumu?
ayrıca ekstradan organicum şampuanda alayım diyorum. okula gittiğim için kötü bir durum olmasın şimdi sarımsak falan kokar diye organicum almayı düşünüyorum.
lütfen sizde önerilerde bulunurmusunuz arkadaşlar :)
kontescim saçlarıma sürerken akıyor. alnıma geliyor. ama hemen peçeteyle siliyorum. neden böyle oldu anlamadım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?