E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
bugün kuaförüme ; nasıl bak saçlarım uzamış mı bayaa?,2,5ayda böyle oldu:smiley-cool: ddm
o da bana ; hea uzamış :dilcikar: dedi
bugün kuaförüme ; nasıl bak saçlarım uzamış mı bayaa?,2,5ayda böyle oldu:smiley-cool: ddm
o da bana ; hea uzamış :dilcikar: dedi
hea kendi saçı da uzun halbusi , kıskanıo da olamas ama anlamadım derdini kafamçokkarıştılafı kısa kesmiş kötükedihüso Tabi işine gelmiyo kuaförün :dilcikar:
Bedem yaqı janım:içelim:canım senin uyguladığın hangisi badem yağlı olan mı yoksa zeytinyağlı olan mı?
valla evet su qıbı oluo ama ben yararını gördümm..gecenin_hüznü, benim badem yağım da seninkinden. seninki az gelmiyor mu sana? kkontessin badem yağının kapağı bayağı büyükmüş.
yahu o kadar uğraşıyorum diplere sürmeye . Ama hala emin değilim diplere değip değmediğinden ufh sinirim bozuldu
canım bak, altta azcık bırakıp geri kalan saçını topla tependemerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım uzun süredir takip ettim ve dün bu uygulamaya başladım yalnız birkac sorum olacaktı ben 1çay bardağı suyla kaynattım cayı fakat o bile az geldi yani çok sıvı olduğu için yani sürerken nasıl süreceğimi bilemedim ve zor yettirdim siz sacınıza nasıl sürüyorsunuz... şimdiden teşekkür ediyorum
ben de bu karışımın yanında sarımsaklı şampuan kullanıyorumayrıca sonuclarıda paylaşıcam bunun yanında ben sarımsaklı şampuanda kullanıyorum 1.5 aydır onun faydasını gerçekten görüyorum ve hala devam ediyorum benim gibi röfleden yıpranmış saçlar için iyi bir uygulama ayrıca tavsiye ediyorum...
canım bak, altta azcık bırakıp geri kalan saçını topla tepende
sanki dip boya yapıyormuş gibi parmak uçlarını karışımla ıslatıp saç diplerini ova ova sür
sonra bi tutam saç aç yine
onu da aynı şekilde yap...
kuaförlerin fön çekmesini düşün mesela
tutam tutam al saçı
böylelikle tüm diplere kolayca ulaşmış olursun
ben böyle yapıyorum,neredeyse yarısı artıyor karışımın.
artanı da spreyli bi şişeye koyuyorum
diplere fısfıs yapıyorumbuyrunnnnnnnnn
saol bebikim :kedi:KAlanın spreyli şişeye koyulması mükemmel bir fikir kaydirigubbakcemile5
ben de bu karışımın yanında sarımsaklı şampuan kullanıyorum
gerçekten çok etkili
mesela kimi arkadaşlar bakım süresince fön çekmiyorlar vs ama
ben fönümü de çekiyorum,maşa da kullanıyorum
yine de sağlıklı saçlarım maşallahh
ah canım doğru diyorsun ama bende sinüzit varevet canım bende aynı şekilde fön maşa yapıyorum çoğu zaman ama sarımsaklı şampuanı kullandıgımdan beri sacım gayet sağlıklı ve parlak duruyor yalnızca bir tavsiyem saçlarını yıkadıktan sonra mümkünse kuruma işleminde kendi haline bırak yani ıslak saçı kesinlikle kurutma makinesiyle kurutma saçı çok yıpratıyor ve oldukça zararlı olduğunu biliyorum ben kendi halinde kurumalarını bekliyorum zaten havluda bir süre bekletince iyice nemini alıyor cabuk kuruyor daha sonra fön yada maşa kullanıyorum:1hug:
ah canım doğru diyorsun ama bende sinüzit var
feci başım ağrıyor snramafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?