hm ozaman kurutman lazım gerçekten kötü baş agrısı yapar olsun yinede saçlarına iyi baktıktan sonra okadar büyük bir problem teşkil etmez ayrıca ben yatarken yaptım bu uygulamayı başıma örtü bağladım ıslaklığı tülbente gecti acaba hiç bağlamasamıydım sen nasıl yapıyosun kontescim
canım ben normalde gün içinde uygulardım
tabi tüm gün eve tıkılmak zorunda kalırdım
sonuncusunda yatmadan 1 saat önce yaptım
ben yatana kadar kurudu zaten
topladım saçımı, topuz yaptım (uzun olduğundan toplamadan uyumam zaten normalde de)
yastığıma da bi tülbent serdim, yattım
akma,bulaşma vs hiç bir şey olmadı
kafama bi şey bağlayınca da uyuyamam ben sırnaşık şey
ayh takıntılı gibi, ne de uyuzum ayol
şekerim zaten taktıgım örtü biara uyandıgımda sırıtmın altında buldum bi işe yaramıyor anlayacagın ozaman örtüleri atıyoruz:teytey: :teytey:
yastık üstüne tülbent ser bence
ya da eski bi yastık kılıfı geçir yastığına
örtüyü salla opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım uzun süredir takip ettim ve dün bu uygulamaya başladım yalnız birkac sorum olacaktı ben 1çay bardağı suyla kaynattım cayı fakat o bile az geldi yani çok sıvı olduğu için yani sürerken nasıl süreceğimi bilemedim ve zor yettirdim siz sacınıza nasıl sürüyorsunuz... şimdiden teşekkür ediyorum
ayrıca sonuclarıda paylaşıcam bunun yanında ben sarımsaklı şampuanda kullanıyorum 1.5 aydır onun faydasını gerçekten görüyorum ve hala devam ediyorum benim gibi röfleden yıpranmış saçlar için iyi bir uygulama ayrıca tavsiye ediyorum...
gerçekten ilginç.tebrik ederim.
en kısa zmanda bende deniyeyim.
paylaşım için teşekkürler.
bu akşam ben de ilk kez denedim bu uygulamayı..çok yumuşak oldu saçlarım umarım bir de uzatır çabucak
kızlar ilk denememi yapmış bulundum yaptığım şey şu; 1 çay bardağı suyu kaynattım sonra kalın bir tutam sinemaki attım ılıyınca süzüp içine badem yağı ve bende bepantene olduğu için bepantene attım ,fısfıslı şişeme alıp saçımın her yerlerine boca ettim anca yetti yüzüme akanlar da cabası inş yüzümde tüyler canlanmazkaydirigubbakcemile3 inş bende faydasını görürüm özellikle gürleşme açısından daha önce bu ampulleri bademyağınla yapardım ama sinemaki ilgimi çektiği için müthiş üçlü olabileceğini düşünüyorum merve arkadaşımızı gördükten sonra.
hatta şaşırabilirsin benim gibi....:1shok:
saçım bunun kadar filan şuan...
ama düzken bu kadar filan olsun istiyorum...niyeyse umutsuzluğa kapıldım bi an sanki olamıycakmış gibi...keşke hemen oluverse ama olmuyoooooo
bazen canım sıkılıyo...kilo vermek gibi saç da çok kasıyo insanı bazennmafoldumben
Kızlar bende sinamekiyi yapmaya 1.5 ay önce başladım bi ara umudumu kesip bırakmıştım düzensiz kullanıodum sonra yeniden başladım kızlaqr gerçekten çevremdekiler saçların uzamış demeye başladı bende de değişim görülmeye başladı ama sabır gerekioo bemix ampul gerçekten çok kötü kokuyor bazen kokusunu hissedebiliorm bende sinamekiyi 2-3 saat bekletiyorum sıkılmadan yapın kızlar gerçekten işe yarıyor.bir ay sonra resimlerimi bende koyucam düzenli yapmaya başladım artık :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?