Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım hoşbuldum ayrıca sana minnetarım sayende bu uygulamayı moralle yapıyorum ben ve eminim herkes aynı şekilde yapıyodur zaten başta inanmak lazımki etkisinni görelim bu yazıdan alıntı yaptım çünkü ampulü kırarken epey bi zorlandım hatta babamdan yardım istedim sonra kırdım sonrada acaba içine cam parçası düşmüşmüdür diye panik oldum ikincisini senin dediğin gibi yaparım artık :1hug:

ama arada uzaması duruyo yaa gıcık oluyorum pat diye uzuyo sonra arada durdu benim uzaması şimdi geri başladıkafamçokkarıştı:1no2::bbo:

mervecim bu tür uygulamaları yaparken cildiimize veya saçımıza fark etmez 1 aylık kullanımdan sonra 10 falan ara vermek gerekiyormuş yani dinlenmesi açısından ayrıca alışkanlık haline gelince vücut herzaman aynı tepkiyi veremiyebiliyormuş bende ibrahim saraçoğlunun yalancısıyım duymuşsundur alternatif tıp uzmanı kendisi.bende sarımsaklı şampuanı tam bir ay kullandım bir hafta ara verdim normal şampuanla yıkadım şimdi tekrar başladım gerçekten daha etkili oluyor gibi yani aklınızda bulunsun arkadaşım..

canım bir tutam sinameki alınır yarım çay brdağıyla beraber cezveye konulur...beraber ayrı ayrı değil beraber kaynatılır...yoksa bardak patlar filan o mevzuya girmeyelimm:roflol:...ılıyınca süzülür ve içine bir bemix kırılarak konulur badem yağıysa yarım kapak ölçülerek konulur yani badem yağının şişesinin kapağıyla ölçülüp konulur...hepsi karıştırılıp saç diğlerine ve uçlarına iyice masajla yedirilerek sürülür ve 4-5 saat bekletilir;isteyen daha fazla bekletebilir sayın sinameki severlerr:roflol:
bu tarif haftada bir kere evet yalnızca bir kere yapılır....

gelelim zeytinyağına;o da haftada sadece 1 kezzz evet yanlış duymadınız bir kezzz yapılır..nasıl mı işte tarif...br miktar(isteğe göre miktar belirlenir) ve el yakmayacak kıvama gelinceye kadar ısıtılır...sora saçların diplerine ve uçlarına masajla yedirilerek işlem tamamlanır...4-5 saat veya daha fazla bekletilip yıkanır..

bir süre sora saçların uzadığı görülerekten gelinir buraya sonuç yazılır isteğe göre foto konulur daha sora saç istenen kıvama bi türlü gelemiyor diyerekten insan psikolojik bunalıma girer..aslında saç uzuyordur ama insanın gözüne çok kısaymış gibi bile gözükebilmektedir...kafamçokkarıştı

saçların istenen kıvama gelebilmesi için öznele bakılmalı yaklaşık 4 ay kadar maske yapılmalı saç çook uzun isteniyorsa şayet o zaman da bu süre 6-7 ay kadar olmaktadır.....

nasıl güzel anlattım mı :roflol::roflol::roflol::roflol:

esprili bir anlatım oldu...

oznuur arkadaşım işte böyleea.s.a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

rica ederim canımmmmmmmma.s.

evet canım doğru diyosun evet bunu biliyorum ama yapmadan da duramıyorum manyak oldum iyice:çok üzgünüm:

sabrından dolayı tebrik ediyorum güzelim,şahsen ben çok pis bi cevap verirdim Çok üzgünüm çoook

evet canım doğru diyosun evet bunu biliyorum ama yapmadan da duramıyorum manyak oldum iyice:çok üzgünüm:

ama senin saçına ben bakınca haftada bir deil hergün yapasım geliyor sen tabi her aynaya baktığınnda devamlı gaza geliyosundur ciddi anlamda bir uzama var maşallahhh parlak parlak bide darısı benim başımaopuyorumnanaktan

sen ayrı ayrı sür
sinamekiyi de çay bardağının içinde kaynak :roflol::roflol:
tarif karışık değil,öyle olsa biz de anlamazdık
sen düzgün okumamışsın bence

sen ayrı ayrı sür
sinamekiyi de çay bardağının içinde kaynak :roflol::roflol:
tarif karışık değil,öyle olsa biz de anlamazdık
sen düzgün okumamışsın bence

bencede gayet acık bir tarif anlaşılmayacak bişe yok

:1rolleyes:

olsun konu açtık madem anlatmak görevimiz kkontess'cim...insalar sorar haliyle...a.s.
haklısın şekerim de yanii kabul et acaip olmuş bu baya bi laelaelaelaelae
yuh oldum okurken kafamçokkarıştı
neyse belkim yaşı küçüktür

evet parlak baya maşallah diyim kendimee canım yap sen olur gerisi gelir...:1hug:

ilk uygulamamı yapmıştım tam 3.5 saat durmuş kafamda yıkandım ve saçlarım tabi yumuşacık oldu bakalım zamanla gürleşme uzama olcak mı inş.

haklısın şekerim de yanii kabul et acaip olmuş bu baya bi laelaelaelaelae
yuh oldum okurken kafamçokkarıştı
neyse belkim yaşı küçüktür

kızsam adım agresife çıkar zaten yapı olarak biraz sinirliyim...yani sinirli demiyim de biraz lafını esirgemeyen cinstenim...anlaşılmayacak bişi yoktu bunda ama soruyu okurkan yerleri öptüm öyle diyim yanii...:roflol:

hani tatlı bi şekilde sorsa anlıycam...dan dan yani...kafamçokkarıştı

bende bikere turplu su yaptım gerçekten yumuşacık yaptı ama çok zahmetli iki güne bir yapılması bende bu iki formülü yapmak istiyorum saçlarım ince telli ve uzamıyo uzadıkça iyice cansızlaşıyo uzun saçada hastayım inşallah bendede seninki gibi etki eder canımcım ya sennkiler maşallah nazar değmesin çok harika

teşekkür ederim tatlım...bana da hala hiç uzamamış gibi geliyo arada çoook kısa gibi...niye böyle oluyo anlamadım...bundan sora ayda 4 cm bile uzasa 2 ayda saçlarım gayet uzun olur ve bana yeter ama şimdiden sora hiç uzamıycak gibi bi psikoloji oldu bende ve zaman geçmiycek gibi sabredemiyoruuummmkafamçokkarıştı:bbo:

sinamekinin faydalarını okudum sirkeyle beraber kullanılırsa saç dökülmesini azaltır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…