E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.041
Kızlar :))) bu sarmısaklı şampuanı hazırlamak ıstıyorum bugunde peki bu kaç günde tüketilmesi gerekiyorrrr :jeyyar:durdukca bozmaz dimi :jeyyar:
Kızlar :))) bu sarmısaklı şampuanı hazırlamak ıstıyorum bugunde peki bu kaç günde tüketilmesi gerekiyorrrr :jeyyar:durdukca bozmaz dimi :jeyyar:
Bu sarimsakli sampuanin , sacin uzamasinda bir rolü oluyor mu :uhm: Zeytin yagi sürecegimde birazdan, eger varsa, sampuaninim icine sarimsak rendeleyebilirim demek istedim :bbo:
valla ben normal şampuan gibi tüketyorumKızlar :))) bu sarmısaklı şampuanı hazırlamak ıstıyorum bugunde peki bu kaç günde tüketilmesi gerekiyorrrr :jeyyar:durdukca bozmaz dimi :jeyyar:
ben rolü oluor diye başladım sarımsaklı şampuanaBu sarimsakli sampuanin , sacin uzamasinda bir rolü oluyor mu :uhm: Zeytin yagi sürecegimde birazdan, eger varsa, sampuaninim icine sarimsak rendeleyebilirim demek istedim :bbo:
saçın uzamasından ziyade güçlenmesini sağlıyomuş ve dökülmeye iyiymiş
ben rolü oluor diye başladım sarımsaklı şampuana
hatta bu sitede bi topic de görmüştüm onu da
ama saçlarımdaki belirgin uzama sinamekili kür ile oldu cnm kaydirigubbakcemile2
sarımsaklı şampuanın daha çok gürleştirme,dökülmeyi azaltma etkisini gördüm buyrunnnnnnnnn:lepi:
sevgili merve saç uzatma konusunda aramızda en deneyimlisi sensin sanırım banada yardımlarını rica edeceğim.ben entele ve sinamekili tarifi uygulamaya başlıyacağım.enteleyi iki kere uyguladım.sinameki aldım bepenten evigen ve bemiks ampüllerinin hepsini aldım.bunlarıın üçünüde kırayımmı sinamekinin içine acaba?yoksa bi tane yetermi.
hepinizin saçları güzel uzasın inşallah.
uzunluk iyiymş de çok az görünüyor özellikle uç kısımları
şimdi daha sağlıklı ve gür olucak,az daha sabret alkisalkisalkis
benim demirim normal seviyede canım.bu kalıtsal anneden yada babadan geçen kan düşüklüğü diyet yapana kadar benimde haberim yoktu ama diyet yaptıktan sonra değerlerim çok düştü ve kolay kolay çıkmıyor.
geçmiş olsn canım bende de var demir eksikliği düzenli hap kullanıyorum...
bende yaptım kafam sarılı duruyorum şu an ama bemix iğrenç ötesi kokuyo küçükken zorla içirilen şuruplar gibi kokusu aynı ve ağır işallah çıkar yıkayınca pek sanmıyorum amabugünde arkadaşın biri saçların çok çabuk uzuyo senin dedi önceden turp falan yapmıştım oda işe yaramış demekki. saçımda boya olmadığı için pek anlayamıyorum ben ama bu 3. insan saçın çabuk uzuyo diyen..yada saçım çok kısa ve düz kesim olduğu için uzadığı belli oluyo...:S ama ben genede yaşasın turplusu yaşasın koaförün tarifi dioruuummm..
neyse ki senin tedavin mümkün ilacı iğnesi var tatlım ama bende iyi beslen diyor geçiyor doktorlar ee nerde kaldı verdiğim kilolar ben kiloları vercem diye onca sıkıntıya katlandım özellikle saçlarımda büyük kayıplar verdim.işte insana ders oluyor bunlar bilinçsiz ce yapılmamalı hiçbişey.birde saçlarıma röfle attırmıştım ,zaten azaldı ee röflede saçı maf ettiği gibi daha az gösteriyor incelttiği için saçı çok kötü saçlarım ...işte uzatma istemem de röflelerden kurtulmak, 7 cm uzasa hemen kuaföre gidip o pis röfleden kurtulcam.
tekrar selamm... bi paket sinameki 1.5 tl
20 ml tatlı badem yağı 2.25 tl
bemix 5 ampul 4 tl :)
cumartesi deniyorum çok umutluyum
benim saçlarımda boyadan ve çıt çıtdan azaldı yıprandı....bunu daha önce okumuştum arıyordum bulamamıştım.çok sevindimmm çok teşekkürlerrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?