Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tarçınlı kurabiyecim sen sinamekili tarifimi yaptın sadece zeytinyağı maskesi ve sarımsaklı şampuanda iyi geliyomuş ben onlarıda denemek istyorum

5 tane sarımsağı 400 ml şampuana rendeleyerek yapabiliyomuşsun kendin aklında bulunsun saç çıkartıcı etkisi varmış

ramazan da 2 ay doluldu 1 ay icinde 3 kere kestırdım durmadı sonra kolleston boya aldım ewde boyadım DOKULME DURDUUUUUUUUUUUUUUhihoyyyt

senin mevsimsel dökülmeymiş canım o zaman benim kansızlık problemim var.bende sinemakiyi salı yaptım şimdi salı günü 2.yapışımı gerçekleştircem inş çok iii gelir saçlarıma.ilk bepantene yaptım bundan sonraki denemeleri bemiks alıp onunla yapıcam bakalım nolcekksositososito

tarçınlı kurabiyecim sen sinamekili tarifimi yaptın sadece zeytinyağı maskesi ve sarımsaklı şampuanda iyi geliyomuş ben onlarıda denemek istyorum

canım ben sadece sinamekili kürü yapıyorum.. zeytinyağı maskesini henüz yapmadım.
Sarımsaklı şampuanı da yapmadım çünkü benim şikayetim saç dökülmesi değil de daha çok saç uzatmak sositososito

bir tane ampül yeterli canım
ama niye hepsinden aldın ki onu anlamadım benkafamçokkarıştı

ben de bi dönem kansızlıktan dolayı demir hapı filan kullandım ama saçlarımdaki etkisine hiç dikkat etmedim:bbo:

ben de bi dönem kansızlıktan dolayı demir hapı filan kullandım ama saçlarımdaki etkisine hiç dikkat etmedim:bbo:

benim demirim normal seviyede canım.bu kalıtsal anneden yada babadan geçen kan düşüklüğü diyet yapana kadar benimde haberim yoktu ama diyet yaptıktan sonra değerlerim çok düştü ve kolay kolay çıkmıyor.

hımm geçmiş olsun
bnm az bi şe düşüktü,hap aldm işte,o da kilo yabtı,55den 63 e çıktm,şmdi de weremiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…