- Konu Sahibi EU3
-
- #1.021
malzemelermi aldım bemiks aldım kutunun üstünde bemix kompoze b vitamini yazıyo 5 ampul var içinde ampul olarak başka bemiks varmı dedm eczacıya oda sadece bunu satıyruz dedi doğrumu almışım kızlar:sm_confused:
Doğru almışsın canımgamyoncuiremsu
zemuszemus haftasonu yapcam pazar günü
hayırlı haberler canım inşkaydirigubbakcemile2
Bende geçen c.tesi yaptım ilk. Bu cumartesi 2.si olcak umutluyum :lepi:
ramazan da 2 ay doluldu 1 ay icinde 3 kere kestırdım durmadı sonra kolleston boya aldım ewde boyadım DOKULME DURDUUUUUUUUUUUUUUhihoyyyt
bende geçen hafta turplu su yapmıştım ama o çok zahmetli 2güne bi yapmak gerekiyomuş bu haftada bir daha pratik
tarçınlı kurabiyecim sen sinamekili tarifimi yaptın sadece zeytinyağı maskesi ve sarımsaklı şampuanda iyi geliyomuş ben onlarıda denemek istyorum
canım ben sadece sinamekili kürü yapıyorum.. zeytinyağı maskesini henüz yapmadım.
Sarımsaklı şampuanı da yapmadım çünkü benim şikayetim saç dökülmesi değil de daha çok saç uzatmak sositososito[/QUOTE anladım tatlım benimde mevsimseldi sanırım dökülme bıoblas aldım şampuan olarak ondan çok mmnunum dökülmeyi durdurdu benimde amacım uzaması ve daha hacimli durması benimkiler ince tellide sönük duruyo
mersi canımanladım canım saol ben de uygulamaya başlıcam yakında inşallah ben de faydasını görürüm..saçların çok güzel olmuş gerçekten tekrar maşallah diyim
uzunluk iyiymş de çok az görünüyor özellikle uç kısımlarıeski hali kadar olmasını is-ti-yo-ruuuummm ama bazen sabredemiyorummmm
uzunluk iyiymş de çok az görünüyor özellikle uç kısımlarıeski hali kadar olmasını is-ti-yo-ruuuummm ama bazen sabredemiyorummmm
kkontes saçların harika görünüyor.ciddi anlamda fark var. bende yapmaya başladım bu formülü.inşallah benimkide böle olur.
sevgili merve saç uzatma konusunda aramızda en deneyimlisi sensin sanırım banada yardımlarını rica edeceğim.ben entele ve sinamekili tarifi uygulamaya başlıyacağım.enteleyi iki kere uyguladım.sinameki aldım bepenten evigen ve bemiks ampüllerinin hepsini aldım.bunlarıın üçünüde kırayımmı sinamekinin içine acaba?yoksa bi tane yetermi.hepinizin saçları güzel uzasın inşallah.
senin mevsimsel dökülmeymiş canım o zaman benim kansızlık problemim var.bende sinemakiyi salı yaptım şimdi salı günü 2.yapışımı gerçekleştircem inş çok iii gelir saçlarıma.ilk bepantene yaptım bundan sonraki denemeleri bemiks alıp onunla yapıcam bakalım nolcekksositososito
ben de bi dönem kansızlıktan dolayı demir hapı filan kullandım ama saçlarımdaki etkisine hiç dikkat etmedim:bbo:
hımm geçmiş olsunbenim demirim normal seviyede canım.bu kalıtsal anneden yada babadan geçen kan düşüklüğü diyet yapana kadar benimde haberim yoktu ama diyet yaptıktan sonra değerlerim çok düştü ve kolay kolay çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?