Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eski hali kadar olmasını is-ti-yo-ruuuummm ama bazen sabredemiyorummmm

daha 6-7 cm daha uzaması lazım yaaa uffff bazen 4-5 tamamdır diyorum sora diyorum 6-7 cm uzaması gerekkkkmafoldumben

ya bi saç bayan için çoook önemli yaaaaaaa iice kafa gitti bendeeee

kafamçokkarıştı

saçlarımı da kim kesti dersiniz???annem...az kes annecim dedim ama o da haklı iice yıpranmıştı ve saçlarım katlı olduğundan bi üst kat ile aynı seviyeye getirdi...16-17 cm kesti sanırsammmm...:bbo:çok üzülmüştüm saçlarım banyoda yerlerde...eli çok iyidir bu konuda(canımm annemmm:asigim:) kahküllerimi hep o keser...

1,5-2 ayda uzar mı bilemiyorum çünki arada uzaması yavaşlayıp duruyor ...fark ettim bunu....

Son düzenleyen: Moderatör:
ay inanamadımm yaa canm ne çok uzamış öyle saçların,
bunların hepsi kaç ayda oldu :s
maşallah yaaaa
ben de istiyorummmm:kedi:
yine uzar sağlıklı uzar hem de

arkadaslar acayip gaza geldim percem kesmek icin :)) simdi kesicem hem o sekilde nekadar cabuk uzadigi daha iyi anlasilir biara kesmistim herkesin cok hosuna gitmisti.sizce keseyimmi tekrar?

kkontes saçların harika görünüyor.ciddi anlamda fark var. bende yapmaya başladım bu formülü.inşallah benimkide böle olur.

ok ben sölüyorum ilkdenmi bilmiyorum yada benim kattigim malzemelerdende olabilir saclarim cok kötü oldu dün tirtirk oldu yumusaklik yoktu malesef ama dedigim gibi yaptigim malzenmelerdende olabilir icine azcik Sirkeyle susamyagi katmistim obürleri yok diye.Ama egerki 2ci dogru malzemleriyle yapisimda aynisi olursa egerki ozaman birakicam arkadaslar malesef

boşnakgüzeli senin neden saçların tiftik tiftik oldu ki bence bu malzemelerle yapsan asıl etkiyi o zaman alırsın

evet canım saçına zaralı olursa bırak tabikide...:çok üzgünüm: üzüldüm amaaa

canım belkide sirkeyle susamyağı karışınca öyle olmuştur bide söylenilenlerle dene bakalım inşallah ii olur bu sefer

bütüüüün sayfaları okudum mervecim :) güzel bir konu olmuş. benım saçlarım da şu anda o kadar uzun değıl. üstelık cansız

çok ilgimi çekti bu yöntem. bırazdan kızılaya gıdıp gereklı malzemeleri alıcam :)
bakalım bende işe yarayacak mı?

badem yağı daha önce kirpiklerime kullanmıştım. çünkü kirpiklerimi koparıyordum gözümde hiç kalmayınca badem yağı sürdüm, o kadar güzel ve çok çıkmıştı ki... Normalde kirpiklerim de saçlarım gibi az.. ama çok güzel olmuştu kullandığım sürede. umarım saçlarımda da işe yarar.

zeytinyağı kürünü yapamıycam yalnız. sende sinamekili olan bakım yine benzer etkiyi gösterir mi?

öncelikle hoşgeldin aramıza tatlım...teşekkür ederim..evet zeytinyağı çook faydalı ama yapsan da iyi olurdu canım yaaa ama sadece sinameki de saçını değiştiricektir öyle umuyorum canım....düzenli yap inşallah gerisi gelir...a.s.

sevgili merve saç uzatma konusunda aramızda en deneyimlisi sensin sanırım banada yardımlarını rica edeceğim.ben entele ve sinamekili tarifi uygulamaya başlıyacağım.enteleyi iki kere uyguladım.sinameki aldım bepenten evigen ve bemiks ampüllerinin hepsini aldım.bunlarıın üçünüde kırayımmı sinamekinin içine acaba?yoksa bi tane yetermi.

hepinizin saçları güzel uzasın inşallah.

arkadaşlar aranızda hiç saçları bir dönem diyet vitamin eksikliği veya başka sebeplerden çok dökülmüş azalmış ama sonra eski gürlüğüne ulaşmış kişiler var mı varsa lütfen yazsınlar çok rica ediyorum.
benim diyet sonrası çok saçlarım döküldü kansızlık çıktı doktorada gittim düzenli beslenmeyle değerlerim normale dönecek ama benim durumumu yaşamış biri varsa tekrardan eski saçlarına kavuşuluyor mu böyle bir durumdan sonra.duymak beni rahatlatacak.

malzemelermi aldım bemiks aldım kutunun üstünde bemix kompoze b vitamini yazıyo 5 ampul var içinde ampul olarak başka bemiks varmı dedm eczacıya oda sadece bunu satıyruz dedi doğrumu almışım kızlar:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…