canım bende 10 gün önce kuzeni gönderdim ne tesadüf bende izmirdenim bu arada.neymiş senin kuzunun ismi kız bakarsın akraba çıkarıkkkaydirigubbakcemile3
anammmm...zemuszemus kuzumun ismi özgür... ayyy heycanlandım kız akrabamısınız yoksamkaydirigubbakcemile3
canım zaten belli ediyo o kendini
kaynamaya başlayınca koku oluyo,rengi sararıyo
bi kaç saniye tutup kapatıyorum ben opuyorumnanaktan
:1shok:bizim özgürrrr yaniiii
şaka şaka kıyamam heyacanlanma bende kuziyi gönderdim ama isimler tutmadı şekerim.
Şeniz buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Teşekkürlr canımvalla ben normal şampuan gibi tüketyorum
bozulma fln olmadı hiç :umursamaz:
boşnakgüzeli senin neden saçların tiftik tiftik oldu ki bence bu malzemelerle yapsan asıl etkiyi o zaman alırsın
canım bir tutam sinameki alınır yarım çay brdağıyla beraber cezveye konulur...beraber ayrı ayrı değil beraber kaynatılır...yoksa bardak patlar filan o mevzuya girmeyelimm:roflol:...ılıyınca süzülür ve içine bir bemix kırılarak konulur badem yağıysa yarım kapak ölçülerek konulur yani badem yağının şişesinin kapağıyla ölçülüp konulur...hepsi karıştırılıp saç diğlerine ve uçlarına iyice masajla yedirilerek sürülür ve 4-5 saat bekletilir;isteyen daha fazla bekletebilir sayın sinameki severlerr:roflol:
bu tarif haftada bir kere evet yalnızca bir kere yapılır....
gelelim zeytinyağına;o da haftada sadece 1 kezzz evet yanlış duymadınız bir kezzz yapılır..nasıl mı işte tarif...br miktar(isteğe göre miktar belirlenir) ve el yakmayacak kıvama gelinceye kadar ısıtılır...sora saçların diplerine ve uçlarına masajla yedirilerek işlem tamamlanır...4-5 saat veya daha fazla bekletilip yıkanır..
bir süre sora saçların uzadığı görülerekten gelinir buraya sonuç yazılır isteğe göre foto konulur daha sora saç istenen kıvama bi türlü gelemiyor diyerekten insan psikolojik bunalıma girer..aslında saç uzuyordur ama insanın gözüne çok kısaymış gibi bile gözükebilmektedir...kafamçokkarıştı
saçların istenen kıvama gelebilmesi için öznele bakılmalı yaklaşık 4 ay kadar maske yapılmalı saç çook uzun isteniyorsa şayet o zaman da bu süre 6-7 ay kadar olmaktadır.....
nasıl güzel anlattım mı :roflol::roflol::roflol::roflol:
esprili bir anlatım oldu...
oznuur arkadaşım işte böyleea.s.a.s.a.s.
sabrından dolayı tebrik ediyorum güzelim,şahsen ben çok pis bi cevap verirdim Çok üzgünüm çoook
sen ayrı ayrı sür
sinamekiyi de çay bardağının içinde kaynak :roflol::roflol:
tarif karışık değil,öyle olsa biz de anlamazdık
sen düzgün okumamışsın bence
inşallah canım... ben de benim kuzuyu 10 gün önce askere gönderdim...:kedi: 5 ay sonra döndüğünde uzun saçlarımla karşılamak istiyorum...opuyorumnanaktan
canım msj göndermişsin ama mesaj sayım az olduğu için yollayamadım saçımı sormuşsun 1 ay olacak yapalı evt uzama var ama gürleşme daha fazla etkisini gösterdi yani yapmaya devam edecem:)
:1shok:bizim özgürrrr yaniiii
şaka şaka kıyamam heyacanlanma bende kuziyi gönderdim ama isimler tutmadı şekerim.
canım msj göndermişsin ama mesaj sayım az olduğu için yollayamadım saçımı sormuşsun 1 ay olacak yapalı evt uzama var ama gürleşme daha fazla etkisini gösterdi yani yapmaya devam edecem:)
tüh beeekaydirigubbakcemile3 ama ne enterasan olurdu demi tutsaydı... neyse şekercim konuyu dağıtmayalım fazla kaydirigubbakcemile2zaten azucuk dağıttık gibi
öpüyorum çoka.s.
tşk ederm cnm :)
konuya dahil olup ben de özgürü tanıyorum dermişim kaydirigubbakcemile3
çok tatlı muhabbet ediyosunuz kızlar yaa okurken gülümsüyorum...çok şekersiniz...a.s.a.s.
neden pis cvp weriyorsun anlamadım, sana ne oluyor onuda anlamadımya neyse??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?