E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.121
canım bende 10 gün önce kuzeni gönderdim ne tesadüf bende izmirdenim bu arada.neymiş senin kuzunun ismi kız bakarsın akraba çıkarıkkkaydirigubbakcemile3
ben de bu gece 6. uygulamamı yapıp da uyucamyokk canım ondan demedim. Bende fokurdamaya başladığınd altını kapattım.
Tarifteki gibi yarım çay bardağı suda kaynattım ama yetmedi. Onun için sordum.
Bu c.tesi 2. defa yapcam. Biraz daha fazla suda kaynatmayı düşünüyorum:sinifsinif:
neden pis cvp weriyorsun anlamadım, sana ne oluyor onuda anlamadımya neyse??
:Saruboceq:Şeniz buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis Teşekkürlr canım
Şu malzemeleri cumartesi inşallah temin edip bir an önce başlıcam ınsallh :dance:
burda bu topikte onun da çok emeği var(kkontess)...ama tartışma olmasın lütfen kötü niyetle bişi demedi...sen birazcık değişik sormuşsun öznurcum ve sert davranmışsın sorarken bana göre ama önemi yok cevap verdim geçti gtiit..daha fazla sorun ve konuşma olmamasını rica ediyorummm
biz kaynatarak yapıyoruz canım,sen bilirsin ama öyle de olur gibime geldiCADIARZUoff ya yarın olsa da yapsam artık şunu
annem dedi ki kaynar suyun içine sinamekiyi at tekrar kaynatmana gerek yok 3 dk bekle demlensin öyle de olur dedi. olur mu sizce ? yoks ocakta kaynata kaynata mı yapayım
Arkadaşlar benimde saçlarım çok uzun ama seyrek...bende bunu uygulamayı düşünüyorum böylece gürleştirebilirmiyim saçlarımı veya kestirip öylemi başlasam çünkü kestirince gürleşiyor saçlarım benim
payşaltığın için çok teşekkür ederim canım gürleşme bölümü özellikle içime su serptti allah razı olsun.
uzadı mı canım ne kadar tahmini olarak çok sevindimm:teytey:
kırık varsa aldır ama yoksa kestirmeden başla derim
gürleşme için daha çok sarımsaklı şampuanı öneririm kaydirigubbakcemile5
bilemiyorum canım o dediğini kullanmadım hiç:çok üzgünüm:Teşekkür ederim benimde kestirmeye elim varmıyor zaten mafoldumben kırık falan yok saçlarımda...Sarımsaklı şampuan yerinede sarımsak yağı alıp şampuanımın içine katsam aynı etkiyi verir heralde... :1hug:
Kızlar bende denicem kepeğe flnda faydası oluyomu =)bide benim saçımın arka bölgesinde seyreklik var bu sarmısaklı şampaun iyi gelirmi kkontesscim yardım edersen sevinirm
neyi ? :bbo:ne kadara bekleticez arkadaşlar ??
sağol canım 3 cm yakın bi uzama oldu ama benim saçım röfleden dolayı koptu öyle oluncada incelterek kesmek zorunda kaldım bayağı bi kendine geldi saçlarım şimdi bide sarımsaklı şampuanna başladım onu önceleride kullandım çok güzel sonuçlar almıştım ikisiyle birlikte daha iyi olacak inş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?