Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım saçların maşalllah oldukça gür gözüküyor mervenin öyle bu anlamda çok şanslısınız. ama bakıma ihtiyaçları var bakalım inş sendende güzel sonuçlar bekliyoruzopuyorumnanaktan

ayda birmi kestiriyordun canım ya benimde çok kötü duruyorlar uçları karar veremedim biraz uzadıktan sonramı toparlatsam fark edermiki acaba:sinifsinif:
2ayda bir kestiriyorum canım ben
ve 2-3 cm kestiriyorum,belli belirsiz oluyo yanii
özellkle söylüyorum çok kesme diye kuaförümekaydirigubbakcemile2

çevrecisin sende kuzen gibi ne güzel opuyorumnanaktan saçlarımızı orman gibi yapmanın yolu bu sarımsaktan geçer diyorsun kaydirigubbakcemile3 kötü espriydi kabul ediyorum :gitme:

hahahahah olsun kuzum güldüm ben yine de hihoyyyt sırnaşık şey

ben 1 yıldır kestirmiyorum vala iyice uzasınlar sonra kestircem hiç kırık almazsan uzamazla alakası yok.omzumdan kısaydı saçlarım simdi belimi geçtiler. hihoyyyt

omzuna gelen saçların 1 yılda mı beline geldiler canım ??
Ümitlenmeli miyim yani ben deeeopuyorumnanaktan

merve gerçekten ilk resimle bugünkü resim arasında inanılmaz fark var birbuçuk ayda saçların çok güzel tepki vermiş darısı başımıza:)

inşallah canım...2 ayı geçti birazcık 20 ekimde mi ne başladım sanırım...:dance:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım ben turplu suyla getirdim ama hatta bi yıl bile değil 8 ay demek daha dogru :sinifsinif: bu karısımı yeni denicem opuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar hepinize.ben bepantene evigen bemik ampüllerinin hepsini almıştımya..
şimdi bunların hangisini kullancamki.) aynımı hepsi.yada üçündende sinamekinin içine kırsam zararlı mı olur acaba..bu arada entelede birinci haftam bitti.sanki fayda gördüm gibi.

canım bemix ya da bepanthene...ikisinden birini kullan...

evet canım ben turplu suyla getirdim ama hatta bi yıl bile değil 8 ay demek daha dogru :sinifsinif: bu karısımı yeni denicem opuyorumnanaktan

Canım ya ben turplu suyu az bi süre kullandım çok kokunca bıraktım :sinifsinif:
annem baya bi söylenmişti ev kokuyo diye kaydirigubbakcemile3

Canım ya ben turplu suyu az bi süre kullandım çok kokunca bıraktım :sinifsinif:
annem baya bi söylenmişti ev kokuyo diye kaydirigubbakcemile3

aynen benim ev ahallisi söyleniyordu ama direttim ve suan saçlarım Allah a şükür co saglıklı bakımlı uzun oldular amacım daha az ugrastırıcı seyle aynı etkiyi görmek bu formülle ama turplu su bambaska vazgecemiyorum :gitme: gittim siyah turp aldım hemide saçlarım cıktı lülelerim belirginleşti uzattı bakım yaptı yani cok güzeldi Şeniz inşallah yine öyle olur bu karısımla beraber cok daha iyi olur inşallaaaah :asigim:

inşallah canım darısı başımaopuyorumnanaktan
turplu suyu dediğim gibi çok uzun süre kullanamamıştım ama o kısa sürede bile ilk kez saçlarım o kadar parlamıştı pırıl pırıl olmuştu :ecrin_bebek:

Kızlarr saçlarımı yıkamaya gidiyorummm şimdii
dönüşüm muhteşem olacakkkk :lepi:

hadi bakalım yallah ya Allah ya Bismillah :lepi: etkisini paylaşmayı unutma bekliyoruzzz :dance: Şeniz

şimdi turplu suyla kafamızı karıştırmayalım onun da çok işe yaradığını duymuştum bu karışımı 10 hafta kadar kullandıktan sonra denemeyi düşünüyordum resim varmı canım senin merak ettim saçlarını:1hug:

2ayda bir kestiriyorum canım ben
ve 2-3 cm kestiriyorum,belli belirsiz oluyo yanii
özellkle söylüyorum çok kesme diye kuaförümekaydirigubbakcemile2

anladım kontescim ama ben sanırım biraz daha beklicem kestirmek için :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…