P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.341
canım benım fotolarda da görüldüğü üzere uçları çatal çatal ve çok cansız. kestiriyorum 2 hafta sonraya kalmıyor yine aynı oluyor...
ben biraz uzatıp öyle kırık aldırıcam. kuaföre gidince rahat bi 5 cmden fazla kesiyolar kesme desem de(((
2ayda bir kestiriyorum canım benayda birmi kestiriyordun canım ya benimde çok kötü duruyorlar uçları karar veremedim biraz uzadıktan sonramı toparlatsam fark edermiki acaba:sinifsinif:
çevrecisin sende kuzen gibi ne güzel opuyorumnanaktan saçlarımızı orman gibi yapmanın yolu bu sarımsaktan geçer diyorsun kaydirigubbakcemile3 kötü espriydi kabul ediyorum :gitme:
ben 1 yıldır kestirmiyorum vala iyice uzasınlar sonra kestircem hiç kırık almazsan uzamazla alakası yok.omzumdan kısaydı saçlarım simdi belimi geçtiler. hihoyyyt
merve gerçekten ilk resimle bugünkü resim arasında inanılmaz fark var birbuçuk ayda saçların çok güzel tepki vermiş darısı başımıza:)
Mervecim gerçekten süper uzamışlar ve de sağlıklı görünüyor..
Şimdi o eski halinden 2 ay sonra mı bu kadar uzadı ??
kızlar ilk olarak saçım çok kolay temızlendı.
önce zeytinyağlı sabunla yıkadım sonra diplerine değdirmeden şampuanla yıkadım.
neredeyse hiç saçım dökülmedi ki normalde tararken de banyodayken de elime gelır hep.
tararken çok kolay açıldı ama bu sanırım GLISS in sarı renkli saç spreyi sayesinde :)))
yumuşaklık var saçlarımda hafiflediler sanki :))
Hafta hafta denedikten sonra fotolarımı koyucam.
canım bence saçların gayet güzel duruyor çok hoş tam ideal uzunlukta tabi bence ve gayet güzel druyo tatlım...
omzuna gelen saçların 1 yılda mı beline geldiler canım ??
Ümitlenmeli miyim yani ben deeeopuyorumnanaktan
evet canım ben turplu suyla getirdim ama hatta bi yıl bile değil 8 ay demek daha dogru :sinifsinif: bu karısımı yeni denicem opuyorumnanaktan
omzuna gelen saçların 1 yılda mı beline geldiler canım ??
Ümitlenmeli miyim yani ben deeeopuyorumnanaktan
Canım ya ben turplu suyu az bi süre kullandım çok kokunca bıraktım :sinifsinif:
annem baya bi söylenmişti ev kokuyo diye kaydirigubbakcemile3
aynen benim ev ahallisi söyleniyordu ama direttim ve suan saçlarım Allah a şükür co saglıklı bakımlı uzun oldular amacım daha az ugrastırıcı seyle aynı etkiyi görmek bu formülle ama turplu su bambaska vazgecemiyorum :gitme: gittim siyah turp aldım hemide saçlarım cıktı lülelerim belirginleşti uzattı bakım yaptı yani cok güzeldi Şeniz inşallah yine öyle olur bu karısımla beraber cok daha iyi olur inşallaaaah :asigim:
inşallah canım darısı başımaopuyorumnanaktan
turplu suyu dediğim gibi çok uzun süre kullanamamıştım ama o kısa sürede bile ilk kez saçlarım o kadar parlamıştı pırıl pırıl olmuştu :ecrin_bebek:
Kızlarr saçlarımı yıkamaya gidiyorummm şimdii
dönüşüm muhteşem olacakkkk :lepi:
evet canım ben turplu suyla getirdim ama hatta bi yıl bile değil 8 ay demek daha dogru :sinifsinif: bu karısımı yeni denicem opuyorumnanaktan
canım bence saçların gayet güzel duruyor çok hoş tam ideal uzunlukta tabi bence ve gayet güzel druyo tatlım...
sağol canım, yeni yıkanınca iyi duruyolar evet ama bi kaç saat sonra sönüp kafama yapışıyolar ince telli ve az olmaları yüzünden :))
yine de şükürbu formül de uzatıp beslerse süper olucak. artık saçlarıma iyi bakıcam. önceden hiç önemsemiyodum..
sağol canım, yeni yıkanınca iyi duruyolar evet ama bi kaç saat sonra sönüp kafama yapışıyolar ince telli ve az olmaları yüzünden :))
yine de şükürbu formül de uzatıp beslerse süper olucak. artık saçlarıma iyi bakıcam. önceden hiç önemsemiyodum..
saçların ince telli durmuyor tam tersi gür duruyor yada resimde bana öyle geldi bilemiyorum ama ince telli diyosanda çok vahim durumda sayılmazlar benimde ince telli baktığında belli oluyor zaten seninki gibi deil
2ayda bir kestiriyorum canım ben
ve 2-3 cm kestiriyorum,belli belirsiz oluyo yanii
özellkle söylüyorum çok kesme diye kuaförümekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?