doğru hatırlıyorsun bebik zemuszemuskontescim sen bu uygulamaları yaparken düzenli olarak kırıkları aldırdığını söylemiştin doğrumu hatırlıyorum canımmm:1hug:
canım benimde kaşınma oldu ama dökülme olmadı hatta şuan çok çok az dökülüyor benim saçlarımda ince telli öyle çok sağlıklı deillerdi şimdi oluyolar inşallah:) bişe aşırı dökülüyolardı şimdi şükürler olsunki bu sorunu baya bi atalattım kaşınmada olmasına rağmen bu sonuçlara ulaştım rahat ol hayatımopuyorumnanaktan
hehehe aynı durumdaım hea delikafaduldendersim önümde hem yazıyorum hem ısırganımı yudumluyorum hemde bir gözüm burda kaydirigubbakcemile3
hehehe aynı durumdaım hea delikafadulden
dersim önümde hem yazıyorum hem ısırganımı yudumluyorum hemde bir gözüm burda kaydirigubbakcemile3
kızlar ilk olarak saçım çok kolay temızlendı.
önce zeytinyağlı sabunla yıkadım sonra diplerine değdirmeden şampuanla yıkadım.
neredeyse hiç saçım dökülmedi ki normalde tararken de banyodayken de elime gelır hep.
tararken çok kolay açıldı ama bu sanırım GLISS in sarı renkli saç spreyi sayesinde :)))
yumuşaklık var saçlarımda hafiflediler sanki :))
eed canım kolay taranma kesinlikle Gliss sayesinde
anında etki ediyor ben de çok memnunum ondan opuyorumnanaktan
'hafiflik' de gerçekten iyi bi tabir olmuş
yolunda giden bi şeyler olması güzela.s.
al bendende okadar :1ninca: vizem var mazeret sınavına gircem onla ugrasıyorum sizin bölümler ne ? benim bilgisayar öğretmenliği umarım hepimiz engel bırakmadan atlatırız üniv.leri bakalım inş Şeniz
a.s.
ben orman mühendisiyim canımopuyorumnanaktan
doğru hatırlıyorsun bebik zemuszemus
ya buraya girmeden edemiyorum bağımlılık yaptı kızlarrr ya
ayda birmi kestiriyordun canım ya benimde çok kötü duruyorlar uçları karar veremedim biraz uzadıktan sonramı toparlatsam fark edermiki acaba:sinifsinif:
canım benım fotolarda da görüldüğü üzere uçları çatal çatal ve çok cansız. kestiriyorum 2 hafta sonraya kalmıyor yine aynı oluyor...
ben biraz uzatıp öyle kırık aldırıcam. kuaföre gidince rahat bi 5 cmden fazla kesiyolar kesme desem de(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?