Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya buraya girmeden edemiyorum bağımlılık yaptı kızlarrr ya

dersim önümde hem yazıyorum hem ısırganımı yudumluyorum hemde bir gözüm burda kaydirigubbakcemile3

kızlar ilk olarak saçım çok kolay temızlendı.
önce zeytinyağlı sabunla yıkadım sonra diplerine değdirmeden şampuanla yıkadım.
neredeyse hiç saçım dökülmedi ki normalde tararken de banyodayken de elime gelır hep.
tararken çok kolay açıldı ama bu sanırım GLISS in sarı renkli saç spreyi sayesinde :)))

yumuşaklık var saçlarımda hafiflediler sanki :))

Hafta hafta denedikten sonra fotolarımı koyucam.

İşte ilk denemem ve şu anki saçım.....

dayanamadım gittim bugün siyah turp aldım Şeniz, yarında bu ürünleri alıcam alkisalkisalkis
ve turplu suyu 3 günde bir bu bakımıda haftada bir şeklinde yapıcam. turplu su zaten baslı basına mübarek bi sebze bu karısımlada birleşince süper olcak inşallah hissediyorum vereliniortak
bende perçemlerimden resim cekicem az sonra. ve ayda bir resim koyucam taki popoya uzayanakadar saglıklı bi şekli ve biçmi olanakadar:1ninca:

Son düzenleyen: Moderatör:
dersim önümde hem yazıyorum hem ısırganımı yudumluyorum hemde bir gözüm burda kaydirigubbakcemile3

al bendende okadar :1ninca: vizem var mazeret sınavına gircem onla ugrasıyorum sizin bölümler ne ? benim bilgisayar öğretmenliği umarım hepimiz engel bırakmadan atlatırız üniv.leri bakalım inş Şeniz

a.s.

ben orman mühendisiyim canımopuyorumnanaktan

ben orman mühendisiyim canımopuyorumnanaktan

çevrecisin sende kuzen gibi ne güzel opuyorumnanaktan saçlarımızı orman gibi yapmanın yolu bu sarımsaktan geçer diyorsun kaydirigubbakcemile3 kötü espriydi kabul ediyorum :gitme:

bu arada 31 inde tatil oluyormuuydu üniversiteler bilgin varmı bebik

ben halkla ilişkiler okuyorum biterse bu yıl inşallahzemuszemus

ayda birmi kestiriyordun canım ya benimde çok kötü duruyorlar uçları karar veremedim biraz uzadıktan sonramı toparlatsam fark edermiki acaba:sinifsinif:

canım benım fotolarda da görüldüğü üzere uçları çatal çatal ve çok cansız. kestiriyorum 2 hafta sonraya kalmıyor yine aynı oluyor...
ben biraz uzatıp öyle kırık aldırıcam. kuaföre gidince rahat bi 5 cmden fazla kesiyolar kesme desem de (((

evet canım içimi okudun:) çünkü kestirmek istiyorum bir yandan ama seninde dediğin gibi hemen yine aynı oluyor uçları. en iyisi kestirmemek iyice uzasın ondan sonra bakarızkaydirigubbakcemile5

ben 1 yıldır kestirmiyorum vala iyice uzasınlar sonra kestircem hiç kırık almazsan uzamazla alakası yok.omzumdan kısaydı saçlarım simdi belimi geçtiler. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…