Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mervecim ben baktım fotolarına şimdi maşallah süper olmuşlar :)

Aynı benım saçlar işte
şimdi hepsinin uçları eşit mi kontess? ben de aynı hizaya getıreyım diyorum ama ne bileyim güzel olur mu ki...
ön kısımlarım az daha kısa canım
(kısa dediğim,çenemin altında yine)
sayfa 94 de bi kaç gün önce çekildiğim fotom var,bakabilirsin kaydirigubbakcemile2

ön kısımlarım az daha kısa canım
(kısa dediğim,çenemin altında yine)
sayfa 94 de bi kaç gün önce çekildiğim fotom var,bakabilirsin kaydirigubbakcemile2

baktım şimdi kontesscim maşa da çok yakışmış, biraz uzasınlar ben de katları eşitliycem
neyse ben gidip saçlarımı yıkayayım :))))
çok heyecanlı!!!

merve gerçekten ilk resimle bugünkü resim arasında inanılmaz fark var birbuçuk ayda saçların çok güzel tepki vermiş darısı başımıza:)

yaa canlar bişi sorcam benim saçlarım çok kaşınıyor yeni çıkan saçlarım da var acaba neyin işareti bu yeni saç çıkıyor diye mi uzamaya başlıyor diye mi ?sizinde böyle bir durumunuz söz konusu oldu mu???

Mervecim gerçekten süper uzamışlar ve de sağlıklı görünüyor..
Şimdi o eski halinden 2 ay sonra mı bu kadar uzadı ??

Ben de bu sabah acayip kaşındım fisfisfis

bende oldu ben sarımsaklı şampuana başladığım dönemlerde cok olmuştu yine ara ara oluyor bence saç tepki vermeye başladığından böyle oluyor elacım korkulacak bişe olduğunu sanmıyorumopuyorumnanaktan

inş uzamaya başladı diye kaşınıyordur yeni çıkan saçlara işarettir...

inş uzamaya başladı diye kaşınıyordur yeni çıkan saçlara işarettir...

canım benimde kaşınma oldu ama dökülme olmadı hatta şuan çok çok az dökülüyor benim saçlarımda ince telli öyle çok sağlıklı deillerdi şimdi oluyolar inşallah:) bişe aşırı dökülüyolardı şimdi şükürler olsunki bu sorunu baya bi atalattım kaşınmada olmasına rağmen bu sonuçlara ulaştım rahat ol hayatımopuyorumnanaktan

bende olmadı canım bilemiyorum :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…