Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım...
ya benimkiler senin kadar uzasın yeter:kedi:​

tabiii bu sadece ilk sonuçlar ... umarımmm hep böyle giderr... fotografı da 4 uygulama (daha) sonunda koyarım ... hep beraber bakarız artık....:))))

oo süpermiş alkisalkisalkis
inş daha da çok uzucak bebikdelikafadulden:Saruboceq:sositososito

canım bişeyi merak ettim sen bir sene kullanıpta çok iyi sonuç aldığın herkesi şaşırtan formül nedir opuyorumnanaktan

turp maskesi canım benimki cok zahmetliydi ama herseye degerdi simdi dolapta bekliyolar beni yine saçlarım normalde uclara dogru lüle lüledir herkes masa yaptın derdi inanmazdı bana :1ninca: bende gülerdim bi hahayytt akannehir onlarımı inandırmakla ugrascaktım bakınca bag oluyor bakmayıncada bakımsız oluyor dogal olarak herkesin sacı onlar gibi olmak zorunda sankim :sinifsinif: cok mu dolmuşum ne :gitme:

Olur canım olur merak etme.
Sizinki de bişey mi benim saçlar henüz daha omuzlara zor geliyoo ben nediim :gitme:
benimde 1 sene önce öyleydi 8 ay bakım yaptım simdi şükür uzunlar güzeller seninde olur sende merak etme bi bakmışsın oda yemicek popona uzatmaya calışcaksın sende Şeniz
inşallah canım...
ya benimkiler senin kadar uzasın yeter:kedi:

emin ol bakınca uzar hiç süphen olmasın opuyorumnanaktan

Bende iki haftadır deniyorum uzadı gibi ama anlayamadım

nası yani damlıyo,bende biye olmuyo böle şeyler :1no2:
hepimiz aynı şeyi yapmıos mu :1no2:

aynı şeyi yapıyoruz ama ben saçıma senin dediğin gibi uyguladım kontescim parça parça alıp diplere masaj yaparak uyguladım kalanınıda saçlarıma döktüm biraz sıktım saçlarımı ama yinede çok damladı şimdi kafamda tülbent var önledik zararı ziyanıopuyorumnanaktan

Bende de olmadı hiç :1no2:
Nasıl damlıyor kiii benim normal yağlanmış gibi duruyor yapışık yapışık kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
eed aynen
yağlanmış kirli saç gbi duruo diplerde
yastığa tülbent serim uyuyorm öyle ama tülbente bile bulaşmıyo
anlamadm bn bu işi :bbo:

kindly cim belliki çok dolmuşsun boşver takma sonuçta zafer senin:)

eed aynen
yağlanmış kirli saç gbi duruo diplerde
yastığa tülbent serim uyuyorm öyle ama tülbente bile bulaşmıyo
anlamadm bn bu işi :bbo:

ya bide açıkçası benim bu ikinci yapışım malzemeyi bol tuttum biraz bir buçuk çay bardağıyla yaptı bol olsun iyice yedireyim diye maşallah fazla fazla yedikdelikafadulden

ya bide açıkçası benim bu ikinci yapışım malzemeyi bol tuttum biraz bir buçuk çay bardağıyla yaptı bol olsun iyice yedireyim diye maşallah fazla fazla yedikdelikafadulden

hmmm şu meselee sen suyunu bol tutmuşsun.
Ben de yetmediği için bardağın yarısından biraz daha fazla suda kaynattım tam geldi.
Ama sen baya bi abartmışsın su olayını canım yasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…