Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi ben ölçümü cetvelle yapmadım zaten 10 cm uzarsa baya bir fark olacağı için ölçmeye gerek olmadığını düşündüm şu an göğsümün üstünde 10 cm uzarsa göğsümün altına gelemsi lazım benim ölçüm bu ,sonuçta gözle görürlür olması lazım dimi 10 cm in:sm_confused:

a.s.ALINTI OLMASIN LÜTFEN SıLıCEM a.s.

bak burda saçlarımın lülelerii belirgin diye ekliyim dedim alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da benim saçımın şu anki uzunluğuakannehir akşam yeni yıkadığımda çektim fotoğrafı azcık ıslak :1ninca:

alıntı yapmayınız :ecrin_bebek:

umut var mıdırr kızlar :/

Son düzenleme:
kindly maşallah canm çok sağlıklı gözüküyor
bnmkide seninkyle aynı uzunlukta ama belli olmuyor çok çknkü katı fazla ve ince tellimirmirmirmir

Bu da benim saçımın şu anki uzunluğuakannehir akşam yeni yıkadığımda çektim fotoğrafı azcık ıslak :1ninca:

alıntı yapmayınız :ecrin_bebek:

umut var mıdırr kızlar :/

olmazmı var tabi alkisalkisalkis bir ay sonra görürsün ne demek istedigimi devamm opuyorumnanaktan olmadı sende benim gibi bi turplu su bi bu bakımı yaparsın :sinifsinif::lepi:

inşallah uzar da ben saçının rengini çok beğendim platin röflemi:kedi:

dimi
çok beğendm ben de

cok teşekkür ederim kızlarr ya bakım yapınca lülelerim cok daha belirginleşiyor eklerim resimleri mutlaka bir ay geçsinde bi hihoyyyt hem ne kadar uzadıgına bakarız inşallah uzar :1rolleyes:

saçlarım tarcinli kurabiye kadardı benimde ahh ahhh sabredin kızlar hersey sizin elinizde Şeniz

yeni fotolar gelmiş :)) saçlarımız uzuycak umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…