- Konu Sahibi EU3
-
- #1.561
ay bende sana çok güldümkaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin bende bugün buluştum sevgilimle sabah yıkamıştım saçlarımı o biliyodu zaten sarımsaklı şampuan kullandığımı dedim valla kusura bakma bir süre idare ediceksin dedim ama bugün yeni yıkadığımdan olsa gerek burnuna burnuna vurmuş arabaya biner binmez itiraf etti bide sade sarımsakta deil baharatlı sarımsaklı bişey kokuyor dedi valla bozuldum ne alaka baharat sucukmuyum ben yahunaniknanik
ay bende sana çok güldümkaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin bende bugün buluştum sevgilimle sabah yıkamıştım saçlarımı o biliyodu zaten sarımsaklı şampuan kullandığımı dedim valla kusura bakma bir süre idare ediceksin dedim ama bugün yeni yıkadığımdan olsa gerek burnuna burnuna vurmuş arabaya biner binmez itiraf etti bide sade sarımsakta deil baharatlı sarımsaklı bişey kokuyor dedi valla bozuldum ne alaka baharat sucukmuyum ben yahunaniknanik
Ben de koku falan kalmıyor yaw:uhm:
Bence sevgilinin aldığı koku psikolojik söylediğin için koşullanmıştır.
Sensin kokuşuk deseydin.naniknanikkaydirigubbakcemile3
ay tatlım ben düşününce zaten hep gülüyorum... :roflol:saç derdine rezil oluyoruz yaa... hakkaten delilik bizimkisi....delikafadulden
:roflol::roflol:sucukkkaydirigubbakcemile3 pastırmaaa:roflol:
ay gerçektn öyle şekerim vallahi rezillik diz boyu yavrum oda beni güya motive etmek için yok başlarda koktu şuan bişe kokmuyor saçların nekadar parlak ve gür deyip duruyor ama gelgelelim bugün arabanın camı hep acık gittik ne hikmetsekaydirigubbakcemile3
yok güzelim yok bugün buram buram sarrımsak kokuyodum nedendir bilinmez daha saçlarım tam olarak kurumamıştı bile belki ondandır ama baharat kısmına anlam veremedim baharatıda sevmem baharatlı bişeyde yemem ama neyyssseekaydirigubbakcemile3
yaaaaa iğrenç allahım ne hallere düştüm ya rabbim:kedi:
kıyamam yaaopuyorumnanaktan ne kadar düşenciliymiş ama motive konusunda...
Havadandır o zaman nemli falansa.
Her güzelin bu kadarcık kusuru olur. Kolay değil öyle rapunzel sevgiliye sahip olmak, katlanıversin biraz.kaydirigubbakcemile3:roflol:
akannehir:roflol::roflol::roflol:
:kedi:
opuyorumnanaktanŞeniz
eheheh kızma ama o kadın çok komik :roflol::kedi:
opuyorumnanaktan ohh bende kokulu kokulu öpüyorumkaydirigubbakcemile5
off ya bi daha yapmamak için zor tutuyorum kendımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?