Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçer canım bozma moralini bizde neler yaşıyoruz oooof ne kavgalar kıyametler ama işte sevince dayanamıyor yine insan opuyorumnanaktan

evet dimi tuzu biberi onun da ayrı tadı var bence

sevince her şey geçer gider basit kavgalar küslükler...bu arada topiğimizde her konu mevcut ;çook hayatın içinden...farklı oldu gibi kaydirigubbakcemile3:1hug:

sevince her şey geçer gider basit kavgalar küslükler...bu arada topiğimizde her konu mevcut ;çook hayatın içinden...farklı oldu gibi kaydirigubbakcemile3:1hug:

ayh ben beenmedim ama bu tadı mafoldumben
eed walla her konu var,aile gbi olduk kaydirigubbakcemile2
kilo verme önerisi fln da alabilrm haa ben :roflol:

yaa iyiki paylaşmışım yaa çok iyi ettim ...başta tereddüt ettim önyargılı olunursa diye tabi olunabilirdi ama kimse bana kötü yaklaşmadı...bikaç kendini bilmez hariçççlmaz:

a.s.

evet güzel oldu ama bazen kavgalar basit olmuyor maalesef özellikle kıskançlık çoook kötü:gitme:

arkadaşlar bilemiyorum yükleyebildimmi açıklamasın sonra yapıcam ayrıca sonra silicem alıntı olmassa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu ilk perçemlerimi kestiğim zamandı gerçi bunun rengini falan değiştirip face koymuştum ordan aldım şimdi fotoyu.
Size farkı göstermek için.

Öncelikle ilk siyah çizgi ilk kestiğim zamanki hali. Ama düz bi şekildeyken tabiki. fotoda perçemlerime içe doğru fön çektiğim için biraz daha kısa duruyorlar.
ıkinci işaretlediğim yer ise şuanki hali tabi yine dümdüz bi şekildeyken. Yine fön çekince biraz kısalıyor boyu :)

ayh ben beenmedim ama bu tadı mafoldumben
eed walla her konu var,aile gbi olduk kaydirigubbakcemile2
kilo verme önerisi fln da alabilrm haa ben :roflol:

yeşilçay ya da beşi bi yerde haftada 4 gün spor veee azim :)))
benim de 2-3 kilo fazlam var bi veremedim yaaa

60 kilodan 49 a düştüm sora 2-3 geri aldım veremedim ayyy çok gıcık..tabi tatlılar çikolatalar mideye girince...her akşam kuruyemişler ballar kaymaklar...ohoo zor veririm...
sositososito

canımm bence 1 cm dğl 2 filan gibi yanlış mıyım???:uhm:

hea eed o ayrı mewzu kafamçokkarıştı

evet fazlası zarar;azı karar:dance:
benim canımm bitanem kıskançtır ama beni öyle sıkmaz çünkü ben de kıskancağı bişi yapmam zaten dikkat ettiğimden değil kendi yapım böyle...kimseyle alakam olmaz...
:asigim: (seviyoruuuuuuuummmm)))

papattyya; arkadaşlar bilemiyorum yükleyebildimmi açıklamasın sonra yapıcam ayrıca sonra silicem alıntı olmassa sevinirim;)[/QUOTE .!.:
eed cnm ben gördüm
cdden fark var
devamı da olcak inşşş hadi bkalm kaydirigubbakcemile5

papaytamm benim nasıl yaptın yüklemeyi imageshack e gir bowseye bas resmi yükle direk linke gel kopyala mesaj yaza gel orda dağ şekli gibi şekil var ona bas ordaki http yazısını sil oraya o kopyayı yapıştır bu kadarcık tatlımmm

yok yok 2 cm valla bak gözüm iyi seçer oldu artık hehe baka baka cetvel gibi kızım maşallah banakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…