Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ve daha dolgun duruyo bence hem uzamış hem dolgun duruyo..

şimdi açıklamasını yapıyım arkadaşlar ben şampuana başlamadan hemen önce çekmedim ilk resim uygulamaya başlamadan sanırım bir ay önce falan çekinmiştim ama zaten benim saçlarımın uzması uzun zaman önce durmuştu hiç bir cm bile uzama yoktu 7 kasımda sarımsaklı şampuana başladım sinamekili karışıma daha başlamamıştım ikinci resmde

hmmmmCADIARZU yani bu uzamış hali sarımsaklı şampuana borçlusn diyebilir miyiz şeker
amann sende ne heveslendirion o zamann sinamekiden sandım benn sırnaşık şeyklava:

kızlar bende biraz önce yıkadım karışımı saçımdan ben kuaför arkadaşın tarifini yazmışım bir çay bardağına yaptım baya fazla oldu ya benm saçlarda nce ve az bütün saça sürdüm mecburen koku falanda abartıldığı gibi değl ya bi dahaki sefere yarım çay bardağı yapcam benim saçıma yeter sanırım o bu karışım saçları uzatırken yıkarkende istenmeyen tüylere etkili olmasın kızlarrsırnaşık şey

hmmmmCADIARZU yani bu uzamış hali sarımsaklı şampuana borçlusn diyebilir miyiz şeker
amann sende ne heveslendirion o zamann sinamekiden sandım benn sırnaşık şeyklava:

evet canım saçıma verdiği hacim parlaklığı paylaşmak için göstermek istedim sinamekili karışıma başladığımdan beri saçlarım dahada güzelleşti onuda biraz daha sonra paylaşıcam ayrıca sarımsaklı şampuandanda vazgeçmedim hala devamzemuszemus

ben de vazgeçmedim,geçmicem de :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…