- Konu Sahibi EU3
-
- #1.641
annammm kız papatya uzamış kız saçların. arada kaç ay var??
şimdi açıklamasını yapıyım arkadaşlar ben şampuana başlamadan hemen önce çekmedim ilk resim uygulamaya başlamadan sanırım bir ay önce falan çekinmiştim ama zaten benim saçlarımın uzması uzun zaman önce durmuştu hiç bir cm bile uzama yoktu 7 kasımda sarımsaklı şampuana başladım sinamekili karışıma daha başlamamıştım ikinci resmde
ve daha dolgun duruyo bence hem uzamış hem dolgun duruyo..
hmmmmCADIARZU yani bu uzamış hali sarımsaklı şampuana borçlusn diyebilir miyiz şeker
amann sende ne heveslendirion o zamann sinamekiden sandım benn sırnaşık şeyklava:
ben de vazgeçmedim,geçmicem de :hulya:evet canım saçıma verdiği hacim parlaklığı paylaşmak için göstermek istedim sinamekili karışıma başladığımdan beri saçlarım dahada güzelleşti onuda biraz daha sonra paylaşıcam ayrıca sarımsaklı şampuandanda vazgeçmedim hala devamzemuszemus
ben de vazgeçmedim,geçmicem de :hulya:
neyse ki beni koklayan bi aşkım yok artık :bbo:baharatlı sarımsak gibi koksamda(aşkımın deyişiyle) bende vazgeçmicemkaydirigubbakcemile3
sinamekiden değil mi yanii(
neyse ki beni koklayan bi aşkım yok artık :bbo:
ben de öyle umuyorum , beklemedeyiz bakalım :bbo:ama neden:sinifsinif: geçicidir be kontescim okadar ciddi bir durum yoktur umarımopuyorumnanaktan
ben de öyle umuyorum , beklemedeyiz bakalım :bbo:
off hiç benzemiyor wallahi de akannehirhadi bakalım bu saç beklemeye benzemez tabi ama fazlada özele girmeyeyim herşey gönlünlünce olur canımmm opuyorumnanaktan
foto ayarlıom kızlar kaybolmaın bi yere delikafadulden
foto ayarlıom kızlar kaybolmaın bi yere delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?