Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nerde okuyosun şekerim hangi bölüm:hulya:

yerimseniben
bide zehirli filan deniyor.kokuyorum.bu sinamekili tarife başlayayım diyorum.bi türlü elim gitmiyor onada.bundan zarar gören yok degilmi hiç?

valla ben kend adıma konuşayım ben zararını görmedim aksine cok kuru olan saçlarım şimdi gayet yumuşak ve tok duruyorlar kullanan diğer arkadaşlarda herhangi bir yan etkisinden bahsetmediler herkes gayet memnun yani

mersi papatyacığım.benim saçlarım çok gür ve kalın telli.bu yüzdende sertleşmeye çok meyilli.o yüzden sordum.

böyle dedim diye kızmadın deilmi elacım espiri olsun diye dedimŞeniz

yok tatlım kızmadım tabiki görmedim elimde kitap bir okuyorum bir buraya göz atıyorum valla bağımlısı oldum buranın ya hele bu topiğin.a.s.
ama kontess gelsede görsem valla merak ettim yaniiii

arkadaşlar nasıl sonuçlar alıyor musunuz?
bende başlıyorum bu hafta...hihoyyyt

arkadaşlar nasıl sonuçlar alıyor musunuz?
bende başlıyorum bu hafta...hihoyyyt

vallaa canım herkes memnunn ben de memnunum şu an saçlarım yumuşacık oldu. Yeni sayılırım o yüzden henüz uzadığını pek farkedemiyorum 2 hafta oldu başlayalı. Şu an topikteki herkes aynı durumda yeni yeni başladık çoğumuz. Ama merve ve kkontess resimlerini de paylaşmışlardı. Olduka etkili olmuş onlarda bariz uzama var . Şiddetle tavsiye ederim kendi adıma süprizzzzz

canım bizim 1.dönem 8 saat(ders) devamsızlık hakkımız vardı
2.dönem devamsızlıklar sıfırlanırdı, tekrar 8 saat devamsızlık hakkımız olurdu..
Mesela inkılap 2 dersten oluşuyordu, 1.derse girmediğimizde 7,5 saat devamsızlık hakkımız kalıyordu.. her gelmediğin ders üzerinden yarımşar saat düşüyordu..
Bizim öyleydi canım her üni.aynı mı bilmiyorum:sm_confused:

yani eğer sizin okulunda mantığı aynı ise, senin bu dersten 8 hafta devamsızlık hakkın oluyor yada hesabımda bir yanlışlıkta olabilir şimdi düşündüm de 1.dönem 4 saat, 2. dönem 4 saat te olabilir o .. bence kesin öğren bunu

Son düzenleme:
canım hoşgeldin papatyanın resmini göremiyorum sen biliyormuşsun galiba aktif yapmayı.

arkadaşlara nette okudum şampuna bide çam terebentini de katıyolarmış saça parlaklık verip uzatıyomuş çam terebentini ve tatlı badem yağı şampuna katıp kullanabilirsini yazıyodu
çam terebentin kullanırken dikkatli olun derim
zehirli olduğunu duymuştum
ayrıca fazlası da zarar veriyor
dozu iyi ayarlamak lazım
göze filan asla değdirmemek lazım

hehehe ilahi kindly kaydirigubbakcemile3
her üni de farklıdır diye düşünmekle beraber diyorum ki; bizim oklda %70 devam zorunluluğu vardı.zong karaelmas mezunuym

alıntı yapamadn başlıyorum woooooow gerçekten fark var papatyacım ya ... 4 hafta sonunda etki etmiş yanılmıyorsam ,gerçekten gürleşmiş.
bu arada saç renklerimiz aynı gibi.kumrallar.
sanada kontescim teşekkür ederim.
niye berbat gün geçirdin tatlım özel değil ise.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…