P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.781
kızlar bir sorum olcak size biz simdi haftada 2 ders inkılap görüyoruz bu dersin devamsızlık hakkı nedir öğrenebilir miyim kaç kere o derse girmeme hakkım var yani bilginiz vardır mutlaka cok önemlide :ecrin_bebek:
bide zehirli filan deniyor.kokuyorum.bu sinamekili tarife başlayayım diyorum.bi türlü elim gitmiyor onada.bundan zarar gören yok degilmi hiç?
nerde okuyosun şekerim hangi bölüm:hulya:
marmara üniversitesi bilgisayar öğretmenliği balım Şeniz
konteeees nerelerdesin elaya sancılar girdi gelde hallet şu resimlerri:)))
hayatım sadece merakımdan sordum sordun soru hakkında hiçbir bilgim yokŞeniz
böyle dedim diye kızmadın deilmi elacım espiri olsun diye dedimŞeniz
mersi papatyacığım.benim saçlarım çok gür ve kalın telli.bu yüzdende sertleşmeye çok meyilli.o yüzden sordum.
evet canım anlamıştım zatenn :1hug:
arkadaşlar nasıl sonuçlar alıyor musunuz?
bende başlıyorum bu hafta...hihoyyyt
kızlar bir sorum olcak size biz simdi haftada 2 ders inkılap görüyoruz bu dersin devamsızlık hakkı nedir öğrenebilir miyim kaç kere o derse girmeme hakkım var yani bilginiz vardır mutlaka cok önemlide :ecrin_bebek:
geldimmmmcanımcım olmuyor ya aç aktif değil.konresss nerdesin kujummm sen ayarlarsın ancak..
çam terebentin kullanırken dikkatli olun derimarkadaşlara nette okudum şampuna bide çam terebentini de katıyolarmış saça parlaklık verip uzatıyomuş çam terebentini ve tatlı badem yağı şampuna katıp kullanabilirsini yazıyodu
yettim yawrummmkonteeees nerelerdesin elaya sancılar girdi gelde hallet şu resimlerri:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?