P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.801
artık bekar bi kontesiniz var desem anlaşılır herhalde :1no2:alıntı yapamadn başlıyorum woooooow gerçekten fark var papatyacım ya ... 4 hafta sonunda etki etmiş yanılmıyorsam ,gerçekten gürleşmiş.
bu arada saç renklerimiz aynı gibi.kumrallar.
sanada kontescim teşekkür ederim.
niye berbat gün geçirdin tatlım özel değil ise.?
alıntı yapamadn başlıyorum woooooow gerçekten fark var papatyacım ya ... 4 hafta sonunda etki etmiş yanılmıyorsam ,gerçekten gürleşmiş.
bu arada saç renklerimiz aynı gibi.kumrallar.
sanada kontescim teşekkür ederim.
niye berbat gün geçirdin tatlım özel değil ise.?
artık bekar bi kontesiniz var desem anlaşılır herhalde :1no2:
anladım tatlım ama üzme kendini ,bizde bir ara ayrılmıştık ama yeni tanıştığımız zamanlarda 2 ay ayrı kaldık sonra ne o bensiz yapabilmiş bende onsuz yapamadım barıştık....... hiçbirşey belli olmuyor hayatta nasibinse dönüp dolaşıp yine seni bulacaktır..
teşekkür ederim canımcım ilk resim uygulamaya başlamadan hemen önce cekilmiş resim deil 1 ayda röfleler tabikide okadar akmaz ama benim saçlarım inanın 8 9 aydır resmen hiç uzamıyordu şimdi yavaş yavaş düzene giriyor çok şükürzemuszemus
anladım tatlım ama üzme kendini ,bizde bir ara ayrılmıştık ama yeni tanıştığımız zamanlarda 2 ay ayrı kaldık sonra ne o bensiz yapabilmiş bende onsuz yapamadım barıştık....... hiçbirşey belli olmuyor hayatta nasibinse dönüp dolaşıp yine seni bulacaktır..
canım bizim 1.dönem 8 saat(ders) devamsızlık hakkımız vardı
2.dönem devamsızlıklar sıfırlanırdı, tekrar 8 saat devamsızlık hakkımız olurdu..
Mesela inkılap 2 dersten oluşuyordu, 1.derse girmediğimizde 7,5 saat devamsızlık hakkımız kalıyordu.. her gelmediğin ders üzerinden yarımşar saat düşüyordu..
Bizim öyleydi canım her üni.aynı mı bilmiyorum:sm_confused:
yani eğer sizin okulunda mantığı aynı ise, senin bu dersten 8 hafta devamsızlık hakkın oluyor yada hesabımda bir yanlışlıkta olabilir şimdi düşündüm de1.dönem 4 saat, 2. dönem 4 saat te olabilir o .. bence kesin öğren bunu
hehehe ilahi kindly kaydirigubbakcemile3
her üni de farklıdır diye düşünmekle beraber diyorum ki; bizim oklda %70 devam zorunluluğu vardı.zong karaelmas mezunuym
valla canım bu sonucu ne kadar zamanda elde etmiştin bence süper sonuç.
erkek iş younlğndan dolayı kadnla ilgilenemezay tamamen bittimi canım üzüldüm ya bukadar aşamadığınız sorun neydi be güzelim:sinifsinif:
haklısın canım , zaten 'bana zaman ver,ama üzülme de,sakın ağlama tmm mı ' vs die konuşan birinin ben de geri geleceğini düşünüyorum ama yine de insan kötü oluyor.
yeni başları olsa ilşkinin o kdr takmam da 1,5senedr beraberdk
yani mesela dönem boyunca o dersin toplam saat sayısı 24 ise bunun %70 ine yani yaklaşık 17 saatine gelmek zorundasındır.cok teşekkür ederim ilginizee opuyorumnanaktan biraz anladım sanırım ama her iki durumdada umarım aksilik cıkmaz yarın öğrenecegim bu durumu vereliniortak
:kedi: ama neye göre o %70 onu anlamıyorum ben yarın öğreniyim en iyisi böyle olmycck
inşallah dediğin gbi olur bebik mafoldumbenbiz 8 yıldır beraberiz yeni başları derken 2 yıllıktık amaaakaydirigubbakcemile3
son 6 aydır nişanlıyız artık kendimizi evliliğe yavaş yavaş hissetmeye başladık.üzülme herşey yoluna girecek..
bak bir söz var sevdiğini bırak kendi haline eğer dönüp gelirse senindir , eğer dönmezse zaten senin olmamıştır ki.
erkek iş younlğndan dolayı kadnla ilgilenemez
kadın da dırdıra başlar
erkek sıkılır,bunalır,soğur ve bum
ayh bu arada bugün hayatımn en acaip saç rengini gördm
kızın saçları tarçınlı kurabieninki rengindeydi
dipten 15 cm kadarlık kısım da(yaklaşık kaşlarına kadar) bakır kahverengiydi
sanki dibi gelmiiş gibi ama o kahve orjinal bi saç rengi olamaz
bence özellikle boyatmş öyle
çok acaipti :1shok:
canım zten üstüme düşeni yaptm,geri adım aatıorm şmdi snin dedğin gbi.iş younlğu sıkıntısı bitince eer cdden sevmişse aklını başına toplar diormsende bir süre kendi haline bırak bakalım sonuç ne olacak ama hiç arayıp sorma onun tepkiisini ölçmek içinopuyorumnanaktan
yda zewksizlk dielim sırnaşık şeyinnsanların garip zevkleri olabiliyor iştezemuszemus
yda zewksizlk dielim sırnaşık şey
aranızda öyle saçı olan yok di mi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?