Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne oldu öyle yahu biara giremedim sorun var falan bişeler çıkıverdi

artık bekar bi kontesiniz var desem anlaşılır herhalde :1no2:

teşekkür ederim canımcım ilk resim uygulamaya başlamadan hemen önce cekilmiş resim deil 1 ayda röfleler tabikide okadar akmaz ama benim saçlarım inanın 8 9 aydır resmen hiç uzamıyordu şimdi yavaş yavaş düzene giriyor çok şükürzemuszemus

anladım tatlım ama üzme kendini ,bizde bir ara ayrılmıştık ama yeni tanıştığımız zamanlarda 2 ay ayrı kaldık sonra ne o bensiz yapabilmiş bende onsuz yapamadım barıştık....... hiçbirşey belli olmuyor hayatta nasibinse dönüp dolaşıp yine seni bulacaktır..

haklısın canım , zaten 'bana zaman ver,ama üzülme de,sakın ağlama tmm mı ' vs die konuşan birinin ben de geri geleceğini düşünüyorum ama yine de insan kötü oluyor.
yeni başları olsa ilşkinin o kdr takmam da 1,5senedr beraberdk

valla canım bu sonucu ne kadar zamanda elde etmiştin bence süper sonuç.

iki ayda az bir zaman deil benimki iki beni başı boş bırakacak ha ha ha diye gülerim düşünün işte ne kadar pis kıskanç:mymeka:

cok teşekkür ederim ilginizee opuyorumnanaktan biraz anladım sanırım ama her iki durumdada umarım aksilik cıkmaz yarın öğrenecegim bu durumu vereliniortak
hehehe ilahi kindly kaydirigubbakcemile3
her üni de farklıdır diye düşünmekle beraber diyorum ki; bizim oklda %70 devam zorunluluğu vardı.zong karaelmas mezunuym

:kedi: ama neye göre o %70 onu anlamıyorum ben yarın öğreniyim en iyisi böyle olmycck

biz 8 yıldır beraberiz yeni başları derken 2 yıllıktık amaaakaydirigubbakcemile3
son 6 aydır nişanlıyız artık kendimizi evliliğe yavaş yavaş hissetmeye başladık.üzülme herşey yoluna girecek..
bak bir söz var sevdiğini bırak kendi haline eğer dönüp gelirse senindir , eğer dönmezse zaten senin olmamıştır ki.

yani mesela dönem boyunca o dersin toplam saat sayısı 24 ise bunun %70 ine yani yaklaşık 17 saatine gelmek zorundasındır.

inşallah dediğin gbi olur bebik mafoldumben

ayh bu arada bugün hayatımn en acaip saç rengini gördm
kızın saçları tarçınlı kurabieninki rengindeydi
dipten 15 cm kadarlık kısım da(yaklaşık kaşlarına kadar) bakır kahverengiydi
sanki dibi gelmiiş gibi ama o kahve orjinal bi saç rengi olamaz
bence özellikle boyatmş öyle
çok acaipti :1shok:

erkek iş younlğndan dolayı kadnla ilgilenemez
kadın da dırdıra başlar
erkek sıkılır,bunalır,soğur ve bum

sende bir süre kendi haline bırak bakalım sonuç ne olacak ama hiç arayıp sorma onun tepkiisini ölçmek içinopuyorumnanaktan

innsanların garip zevkleri olabiliyor iştezemuszemus

sende bir süre kendi haline bırak bakalım sonuç ne olacak ama hiç arayıp sorma onun tepkiisini ölçmek içinopuyorumnanaktan
canım zten üstüme düşeni yaptm,geri adım aatıorm şmdi snin dedğin gbi.iş younlğu sıkıntısı bitince eer cdden sevmişse aklını başına toplar diorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…