P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.741
sende hoşgeldin canımcım yoksun diye az önceki soruyu ben cevapladım senin yerine. Doğru cevapladım umarım :1ninca:
slm kızlar bu siteyi yeni keşfettim kızlar benimde saçık kuru uzama hiç yok nerdeyse sıfır hep sabit bu sinemaki olayı beni baya tatmin etti özellikle kontesin saçlarını görünce acayip gaza geldim kuru ve cansız saçlarım var ne önerirsiniz şimdiden tşkler
ya şu sarımsaklı şampuan olayını bende düşündüm yapsam mı diyee ama benim sorunum saç dökülmesi ya da hacim olayı değil. Daha çok saçımı uzatmak.. Uzasın artıkkkkk ayyyydelikafadulden
bugün annem duymuş esra ceyhanda yaşlı bi erkek kuaför saçları uzatmanın ve kuvvetlendirmenin en iyi yolu saça en iyi geleni uzatanı güçlendireni "gaz yağı" demişşş ne kadar doğru bilmiyorum...ben ders çalışıyordum annem geldi söyledi dee
ben de bağlanıp hayır "sinameki" deseydim canlı yanınaaa bağlanıppkaydirigubbakcemile3
hb merve_1987 kızlar hafata sonu denicem bu dediklerinizi bakalım artık papatya ve tarçınlı_kurabiye sizde tşk ediyorum
bugün annem duymuş esra ceyhanda yaşlı bi erkek kuaför saçları uzatmanın ve kuvvetlendirmenin en iyi yolu saça en iyi geleni uzatanı güçlendireni "gaz yağı" demişşş ne kadar doğru bilmiyorum...ben ders çalışıyordum annem geldi söyledi dee
rica ederiz nedemek... umarım sende güzel sonuçlar alabilirsin canımopuyorumnanaktan
valla adam yaşlıymış bide deneyimli olur;öyle demiş...ben bit için kullanıldığını biliyodum sadece
arkadaşlara nette okudum şampuna bide çam terebentini de katıyolarmış saça parlaklık verip uzatıyomuş çam terebentini ve tatlı badem yağı şampuna katıp kullanabilirsini yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?