24 olmak için neler vermezdim :gitme:
niye paptyacım en güzel yaşlar niye üzülüyosun canımcım ben memnunum yaşımdan valla.
aa delirmiş -tatlicadiarzu-
yaşının kıymetini bil olucaksın nasılsa boşver....
hehehe bna henüs başlamadılar ama ben şimdiden sinyalleri veriyorum evlenmicem ben diye zemuszemusyok bende memnunum canım heryaşın ayrı bir güzelliği var ama tam bu yaşlarda devamlı bir evlilik baskısı başlıyor şöyle 27 den sonra umudu kesiyor insanlar ozaman kimse bişey sormuyorkaydirigubbakcemile3
ünivsersite bitmis ben atanmış olmuş oluyorum o yaşımda inşallah hatta bi yı öğretmenliğimide yapmış oluyorum üstüne :gitme: 24 olmak bi an önce coooook isterdim naapiyim :kedi:
hehehe bna henüs başlamadılar ama ben şimdiden sinyalleri veriyorum evlenmicem ben diye zemuszemus
topikin tek evli ve de anne olan üyesi ben miyim kızlar 24ler arasında :kedi:
:hulya::hulya:
27 yaşımda anne olmayı çok isterim ben.yalnız konu saptı valla atacaklar bizi.kaydirigubbakcemile3
gelde gülme kontess :kedi::kedi: hihi :roflol::roflol:
bnce de ya nabcan ewlenip boşwer sositosositobenim sevgilim olduğunu herkes biliyor e haliyle de devamlı soruyorlar işte ne biliyim amaaan evleniriz işte bi arakaydirigubbakcemile3
ehehehe ben bile korktmsenem sen şu bana saçların eskisi gür olmaz boşuna ümitlenme diyen değilmisin bakemmmklava:
valla merve haklı birkaç kız bir araya gelince dedikodu aldı başını gitti neyse biz konuya dönelim
evet arkadaşlar resimleri bekliyoruzz
ehehehe ben bile korktmklava::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?