Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye paptyacım en güzel yaşlar niye üzülüyosun canımcım ben memnunum yaşımdan valla.

yok bende memnunum canım heryaşın ayrı bir güzelliği var ama tam bu yaşlarda devamlı bir evlilik baskısı başlıyor şöyle 27 den sonra umudu kesiyor insanlar ozaman kimse bişey sormuyorkaydirigubbakcemile3

yok bende memnunum canım heryaşın ayrı bir güzelliği var ama tam bu yaşlarda devamlı bir evlilik baskısı başlıyor şöyle 27 den sonra umudu kesiyor insanlar ozaman kimse bişey sormuyorkaydirigubbakcemile3
hehehe bna henüs başlamadılar ama ben şimdiden sinyalleri veriyorum evlenmicem ben diye zemuszemus

ünivsersite bitmis ben atanmış olmuş oluyorum o yaşımda inşallah hatta bi yı öğretmenliğimide yapmış oluyorum üstüne :gitme: 24 olmak bi an önce coooook isterdim naapiyim :kedi:

inş tatlım ben erken atıldım çalışma hayatına,geçen yılda öss ye girip okumaya başladım hayatın neler getirceği belli olmuyor insana ,allah hayırlı iş hayırlı eş versin insana ikisi çok önemli .....

hehehe bna henüs başlamadılar ama ben şimdiden sinyalleri veriyorum evlenmicem ben diye zemuszemus

benim sevgilim olduğunu herkes biliyor e haliyle de devamlı soruyorlar işte ne biliyim amaaan evleniriz işte bi arakaydirigubbakcemile3

helal süt emmişlere düşürsün allah ,zaman kötü valla geç olsun hayırlısı olsun ne diyelimmm güzelim.

topikin tek evli ve de anne olan üyesi ben miyim kızlar 24ler arasında :kedi:
:hulya::hulya:

27 yaşımda anne olmayı çok isterim ben.yalnız konu saptı valla atacaklar bizi.kaydirigubbakcemile3

kızlar konu ççooookkk dağılmamış mı sizce de yeni gelenler olsa bişey anlamaz valla...her telden çalıyoruz...kızmayın bana ama olur mu sadece söyledim :kedi:

sadece saç hakkında konuşsak yani burası onun için...ama kırılmayın kızmayın sakın haaayerimseniben

valla merve haklı birkaç kız bir araya gelince dedikodu aldı başını gitti neyse biz konuya dönelim
evet arkadaşlar resimleri bekliyoruzz

evet rica ederim başka mevzulara dalmayalım arkadaşlar;laf kalabalığı oldu çok fazla..kırılmayın ama sakın...

valla merve haklı birkaç kız bir araya gelince dedikodu aldı başını gitti neyse biz konuya dönelim
evet arkadaşlar resimleri bekliyoruzz

ne var canım şurda iki lak lak yapıp kafa dağıtıoruz hep biz varız zaten hep aynı konuda konuşulmuyorki yeni gelenlere zaten gerekli soruları sorunca cevap veriyoruz tabi mervede haklı biz biraz fazla dagıldık ama olsun arad böylede oluyor işte gönüller bir olsun arkadaşlıklar pekişsin saç bahane dostluk şahanekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…