E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.861
ne var canım şurda iki lak lak yapıp kafa dağıtıoruz hep biz varız zaten hep aynı konuda konuşulmuyorki yeni gelenlere zaten gerekli soruları sorunca cevap veriyoruz tabi mervede haklı biz biraz fazla dagıldık ama olsun arad böylede oluyor işte gönüller bir olsun arkadaşlıklar pekişsin saç bahane dostluk şahanekaydirigubbakcemile3
he vallaha elindekne bak bide merdaneyi kapmış indiricek bitane kafayakaydirigubbakcemile3
ama canım çok dağılmış özel mesaj da atabilirsin istediğin arkadaşlarına böylece daha yakından tanıyıp kaynaşabilirsinyerimseniben
yok canım işin şakası opuyorumnanaktan
biliyorum elacım hiç öyle eli maşalı birinede benzemiyosun yani konuşmalardan anladığım kadarıyla bizde şakalaşıyoruz işte kendi aramızdaŞeniz
siz bilirsiniz;ben söyledim sadece:çok üzgünüm:
bnce de ya nabcan ewlenip boşwer sositososito
teşekkür ederiz mervecim bir hatamız varsa affola beni yanlış anlama sakın sadece düşüncemi senin dediklerine yanıt olarak paylaştım tabikide sende haklısınopuyorumnanaktan
hata değil sadece konu çok dağıldı demek istedim canım asla yanlış anlamam herkes görüşünü paylaşabilir elbet...a.s
bugün ikinci yapışım birazdan banyoya girecem.ama bugün karışımı hazırlarken sarımsaklı zeytin yağındanda biraz ekledim bakalım nasıl olacak ama ben faydasını gördüm saçlarım canlandı yaza kadar uzayacak inşallah saçlarım :lepi:
silerim de syf kaçtydılar kaydirigubbakcemilecanım benim resimleri silebilirmisin gören görmüştür gerekirse sonra tekrardan koyarız olurmu canım sanada zahmet verdik ama :)yerimseniben
tmm haaytm prd teldeydim de :kedi: of ne sçma bi gün bu gün yaa,şmdi de barştık gbi oldk newrim döndü salak oldmkontescim sanırım 181. sayfada resimler sileblirmisin şekerim az öncede yazdım ama görmedin sanırım 183. sayfada olabilir
hehe eed chat odası gbi olduk ama bnce süpper oldu :kedi:Yaa ama siz çok konuşuyorsunuz:umursamaz:
Allah muhabbetinizi arttırsın
Akşamdan akşama anca fırsat bulup, göz atıyorum topiklere ama yok sizin hızınıza yetişmek imkansızkaydirigubbakcemile3
En son pes edip bırakıyorum okumayı.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?