Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla hee nası şendi ortalık bi anda gttiler :S

vallahi ya yazarken parmaklarım acıyodu laf yetiştircem diye gülüş cümbüş ne güzeldi nerde bu kızlar ya bugün herkesin topluca işi çıktı yada toplu firarrrkaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar anca cocuk uyudu durumlar nasıl neler oluyor bakalım.
merveye noldu neden gidiyormuş ya üzüldüm ama gelir umarım..

Son düzenleme:

gördüğün okuduğun gibi canım işte bugün ortalık sakinyerimseniben

biz de anlamadık walla mafoldumben
ayh bgn rimel alırken kadın dedi akşmları badem yaı sür kirpklerine,yazık tüm gün rimelle duruolar,bakım olur
ei ddm sürdüm şmdi
bulanık görüorm :bbo:

ben hala buralardayım kızlar.kafamda kürümle dolanıyorum yapacak bişiler bulmaya çalışıyorum.

biz de anlamadık walla mafoldumben
ayh bgn rimel alırken kadın dedi akşmları badem yaı sür kirpklerine,yazık tüm gün rimelle duruolar,bakım olur
ei ddm sürdüm şmdi
bulanık görüorm :bbo:

evet bende duymuştum badem yağını kirpiklere sürüldüğünü iyi geliyormuş hiç denemedim acaba etki edermiki yapsam kirpiklerim de az anam bende saç az kirpik az kaş az ben kiloluk badem yağı alıyım en iyisikaydirigubbakcemile3

ay bunu yıkarken bir şampuan mı yapıyosunuz kıslar yoksa bir kez yetmiyomu?ben her şampuandan sonra krem yapıyorum.gene normal kremimi yapayımmı

Ben sadece birkez sampuanlıyorum krem kullanmıyorum zaten ..
yumusacık oluyor saclarım

bi keresindede bi kuaför çıkmayan kaşlar için önermişti:) herşeyede iyi geliyor mübarek

opuyorumnanaktan
ay bunu yıkarken bir şampuan mı yapıyosunuz kıslar yoksa bir kez yetmiyomu?ben her şampuandan sonra krem yapıyorum.gene normal kremimi yapayımmı

ben her yıkamanın sonunda mutlaka krem sürüyorum uçlarına yoksa tararken çok yıpranıyolarkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…