P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.961
aa gebertirim ööle kocayı,ne dmkmiş ayrı yatmak huhlmaz::dilcikar:
bu konuda bana bi şe sorma bebemya biz yatıyoruz arada sırada ayrı.ay sevmiyomuuu bu beni aaaaalmaz:
ehehe bu konuda sevgilimi feci şekilde yakaladım
gerçi yanımda değil genelde ama olsun yine de kokuyu çekmesi için süper bi yerden saldırdım
burda sölemiyim biraz müstehcen:roflol::roflol:
pembesi de sarısı da var canım bendekontes :) schwarzkopf gliss hangi rengini kullanıyorsun ben sarı olanı :jeyyar:
Bugün bemix ampulumude aldım :dance:
Bugün ilk ılık zeytinyağ ve sarmısak rende karışımını yaptım 2 saat beklettim sürerken kusucamtım az kaldı berbattttttt kokuyorrr :roflol: berbat :roflol: sonra boneyle sardım :)))) öyle bi yıkadımki sarmısak kokusundan eser kalmadı kaydirigubbakcemile3 eminim bemixın kokusu sarmısaktan kötu degıldır
e tabi sırf bu yüzdende ayrı yatılmaz yani o biraz bahane aramış heraldefisfisfis
bu konuda bana bi şe sorma bebem
evli erkekler hakkında anlatacaklarım seni paranoyaklığa bağlayabilir :sm_confused:
yok deil sarımsak daha kötükaydirigubbakcemile3
ehehe bu konuda sevgilimi feci şekilde yakaladım
gerçi yanımda değil genelde ama olsun yine de kokuyu çekmesi için süper bi yerden saldırdım
burda sölemiyim biraz müstehcen:roflol::roflol:
:sinifsinif: sarmısak çok dehşetti ya çok tiksindim kendimden bir ara saçımdan gözüme aktı gözüm yandı kaydirigubbakcemile3 güzellil ugruna kaydirigubbakcemile3
kızlar ben artık yıkamaya gidiyorum.üç saat yeter heralde.kafam üşüdü zaten artık.yeter dimi üç saat?
ben 10 saat filan bekletiyorum cnm ama yetsin hadi bakalım şimdilikkızlar ben artık yıkamaya gidiyorum.üç saat yeter heralde.kafam üşüdü zaten artık.yeter dimi üç saat?
sana da cnm byeeezemuszemusherkese iyi geceler kızlar.iyiki varsınız.güzel uzayan sağlıklı saçlar hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?