E
ecrin74
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #1.221
peki ecrincim yarın versem olur sanırım deilmi...
tabiiki ...cok tesekkürler canim ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ecrincim yarın versem olur sanırım deilmi...
Benim de 2 hafta olmuştur sanırım. Umarım durdurur dökülmeyi.:gitme:
Haklısın canım ya gerçi bununla ilgili bir topik vardı oradan devam ederiz.
Tek başına denemeye cesaret edemedim. Çünkü ben normal şampuanla da yıkadığım halde saçımı havluya sardığımda havluda hafif bir koku oluyordu, ama kuruyunca geçiyor tabi. Belki o yüzden daha çok etki etmiştir sana canım.
tabiiki ...cok tesekkürler canim ....
İzmirimin rapunzel hatunlarıopuyorumnanaktan şu saçlarımızı iyice uzatalım da, Hisarönüne gidip dibek kahvesi içelim, saçları savura savurakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
cok tesekkür ediyorum cnm ne gibi faydasını gördün ve ne kdr zamandır kullanıyorsun ?
fisfisfisfisfisfis
Olmadı bi dahaki haftaya denerim canım yani eğer daha iyi oluyorsa yaparım bi sonraki hafta. Tülbenti yastığa değil de direk kafama sararım nolcak -tatlicadiarzu-
Normal dökülme devam ediyor maalesef:sinifsinif: Bakalım devam ediyorum daha kullanmaya arkasından normal şampuanla yıkıyorum ve Dfn garlı krem kullanıyorum he bir de son durulama suyuna elma sirkesi ekliyorum kokudan eser kalmıyor. Eğer kullanırsan mutlaka en son normal şampuanlada yıka kokar bence.kafamçokkarıştı
ay evet ya mervecim kızmadın umarım bizeopuyorumnanaktan
haaaa ayrıca kızlar saçlarınızın kaç cm si kaldı????istediğiniz uzunluk için??ben söyliyim
5-6 cm daha uzasa bana yeter...ama devamı da yavaş yavaş uzayabilir 3-4 cm daha...ama sorun değil yani totalde 5-6 cmopuyorumnanaktan
ama uzaması yavaşlıyo bi müddet sora ve duuyo ;benimki durmuştu bi ara pat diye uzayıp durdu..geçenlerde tekrar başladı ve az daha uzadı...
eed ben zaten upuzun istiyorum delikafaduldenvav çoook uzun olurr:sm_cool:
eed ben zaten upuzun istiyorum delikafadulden
popoya kadar olsun inşşşdelikafadulden:Saruboceq: