• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de 2 hafta olmuştur sanırım. Umarım durdurur dökülmeyi.:gitme:

Haklısın canım ya gerçi bununla ilgili bir topik vardı oradan devam ederiz.

Tek başına denemeye cesaret edemedim. Çünkü ben normal şampuanla da yıkadığım halde saçımı havluya sardığımda havluda hafif bir koku oluyordu, ama kuruyunca geçiyor tabi. Belki o yüzden daha çok etki etmiştir sana canım.

olabilir ayrıca daha 2 hafta olmuş dur bakalım sende heycan yapma dökülmede biter saçta .ıkar kişiden kişiye deişir ama mutlaka etkisini görürsün sarımsak yani bu artık daha etkili ne olabilirki diye düşünüyorum

İzmirimin rapunzel hatunlarıopuyorumnanaktan şu saçlarımızı iyice uzatalım da, Hisarönüne gidip dibek kahvesi içelim, saçları savura savurakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

oh valla niye olmasın tatlımmm:içelim:

tahminimce herkes yeni yeni başladı bu tarifi yapmaya ama 1 ayı geçen arkadaşlar paylaşırlarsa çok seviniriz.

cok tesekkür ediyorum cnm ne gibi faydasını gördün ve ne kdr zamandır kullanıyorsun ?
fisfisfisfisfisfis

ben 2,5 - 3 aydır kullanıyorum
benim de yeni saçlarım çıktı ve gürleşme oldu
dökülme şikayetim yoktu zaten ama banyoda & tararken dökülen saçım da bi kaç teli geçmiyor
benim 5 dk dan fazla beklettiğim günler de oldu ama asla 30 dk yı geçmedim:1rolleyes:

Olmadı bi dahaki haftaya denerim canım yani eğer daha iyi oluyorsa yaparım bi sonraki hafta. Tülbenti yastığa değil de direk kafama sararım nolcak -tatlicadiarzu-

öyle de olur tatlım ama rahat ol çünkü öyle akan kokan bi şey olmuyo
başıma bi şey sararak uyuyamıyorum ben,sıkıntı veriyo,ondan yastığa serdim :utangac:

Normal dökülme devam ediyor maalesef:sinifsinif: Bakalım devam ediyorum daha kullanmaya arkasından normal şampuanla yıkıyorum ve Dfn garlı krem kullanıyorum he bir de son durulama suyuna elma sirkesi ekliyorum kokudan eser kalmıyor. Eğer kullanırsan mutlaka en son normal şampuanlada yıka kokar bence.kafamçokkarıştı

normalde 2-3 kullanımda bi değişim olması gerekti dökülme adına
belki mevsimsel dökülmeye denk gelmiştir kullanman CADIARZU

haaaa ayrıca kızlar saçlarınızın kaç cm si kaldı????istediğiniz uzunluk için??ben söyliyim

5-6 cm daha uzasa bana yeter...ama devamı da yavaş yavaş uzayabilir 3-4 cm daha...ama sorun değil yani totalde
5-6 cmopuyorumnanaktan

ama uzaması yavaşlıyo bi müddet sora ve duuyo ;benimki durmuştu bi ara pat diye uzayıp durdu..geçenlerde tekrar başladı ve az daha uzadı...

haaaa ayrıca kızlar saçlarınızın kaç cm si kaldı????istediğiniz uzunluk için??ben söyliyim

5-6 cm daha uzasa bana yeter...ama devamı da yavaş yavaş uzayabilir 3-4 cm daha...ama sorun değil yani totalde
5-6 cmopuyorumnanaktan

ama uzaması yavaşlıyo bi müddet sora ve duuyo ;benimki durmuştu bi ara pat diye uzayıp durdu..geçenlerde tekrar başladı ve az daha uzadı...

ben 10 cm daha istiyorumzemuszemus

Slm kızlar bende saclarım uzasın cok ıstıy0orum eŞımde cok sevıyor uzun sacı banada yardım edınnnnnnnnnnnnnn

eed ben zaten upuzun istiyorum delikafadulden
popoya kadar olsun inşşşdelikafadulden:Saruboceq:

SLMM TATLIM SEN NELER YAPTIN UZADIMI SACIN DAHA UZUN ISTYORUM DEMISSINDE BENDE COK İSTİYORUM SAÇIM UZASIN NNNNNNN :(AMA UZAMIYOR KOLAY KOLAY:1no2::bbo:senağlama

Bunu bende yapmayı düşünüyorum sınavlarım bitsin hemen başlıcamm!kaydirigubbakcemile4
Resimlere baktımda saçlarınız ne güzel uzamış öyle kızlar yaa akannehir
Benim saçlarım kürek kemiklerime gelior ve ben belimde istiyorum yani 10 cm kadar...:gitme:
Merve ve Kontes bu saçlar 2 aydamı 10 cm uzadı çok güzel saçlarınızz delikafadulden
Ben de istiyorum yaa -tatlicadiarzu-

Sanırım cok sabırsızım habıre yazıyorum ama gercekten merak ettım ve cok heveslendım yaaaaaaaa

kızlar sinamekiyi kaynattım biraz beklettim kaynadıktan sonra altını kapatıp süzdüm ılınmasını beklıyorum da.. bu çok kötü kokmuyor mu ya? yani bana mı öyle geldi :(

Back
X