E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.341
maşallah diyelim meyveye bide nazar boncuğu takalım![]()
kız adım meyve kalcak kaydirigubbakcemile3
ersin de der arada meyve diye ben de ona eysin derimmm-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah diyelim meyveye bide nazar boncuğu takalım![]()
yine de incil'in uydurma bi kitap olduğunu düşünmüyorum.zamanla dejenere olmuş olabilir.ama uyduruk lafı çok ağır bence.sonuçta tüm kitaplar yoruma açıktır ve insanlar kendilerine göre bunları yorumlamışlardır.Kur'an da dejenere edilebilirdi ama bir çok hafız tarafından ezberlendiği için böyle bi şey olmamış.
kimin neyi yaydığının tartışmasında değilim ben zaten ama bizim de kandillerimiz var,mübarek günlerimiz.şahsen bi hristiyanın kalkıp da bunlara laf etmesini ben kaldıramazdım.o yüzden biz de onların kitaplarına,noeline filan saygılı olmalıyız diye düşünüyorum diyerek bu konuyu kendi adıma kapatıyorum.
dinden ve siyasetten konuşmayı sevmem de pek :asigim:
Toplamda ki süre nedir peki, maske ıcın başlangıctan bu yana ?
mervecim saçlarının gürlüğü ve uzunluğu güzel nazar dğmesin :)
umarım hepimze ii gelir zemuszemus
sinameki için 2 ayı 1 hafta filan geçti sanırım tam da hesaplamadım ama yanlış da demiyim dee
ilk halinden bu son fotolarına kadarki zaman iki ay mııııııı:ecrin_bebek:
uçlardan uzamış olmasınn kaydirigubbakcemile3
canım valla bilmiyorum ki uçlardan nasıl uzar kifisfisfis
yok hayatım uzamaz zaten takıldım ben kaydirigubbakcemile3
diplerden uzar tabiki ama senin nasıl olmuş öylee anlamadım vallaha
saçların uzaması için hem bu bakım hmde yediklerime dikkat ediyorum artık birazz dengesiz besleniyorum da mafoldumben sçlarımın uzamasını istiyorumm haftada 2 kere yapsam olur mu sinemaki bemiks badem yağıını ?? a.s
tmm cnm geçen hafta cuma günü yapmıştım cuma gününü iple çekiyorumm![]()
saçı uzatan sinemaki mi arkadaşlar sinemakinin fgaydalarını okudumda saç dökülmesine karşı saçlara sürülmelidir diyor
sanrım uzmasın en etkili badem yağı hepsi bir araya gelinccede etkisi yoğunlaşıyor tabikide...
kıslarrr sarımsaklı sampuanımı hazırladım ama kullanmaya korkuyorum :1ninca:
leş gibi kokmayalım malum evliyim